Jessie Ware megosztotta mindenét a The xx egyik tagjával

2014.07.25. 11:52, subrecorder

Jessie-Ware-Martika-750.png

Miután sor került a Tough Love című első single bemutatására, sorozatosan elkezdtek szállingózni az információk Jessie Ware még idén érkező második albumáról. Mi lesz a címe, kivel dolgozott együtt rajta? Mivel most kijött egy újabb dal, amelyet Ware a The xx női tagjával, Romy Madley-Crofttal írt, összeszedtük ezeket a morzsákat.

Jessie Ware kezdeti karrierjéről és bemutatkozó albumáról már leírtunk mindent a Tough Love-ot beharangozó cikkünkben, így most csak annyit mondanánk el, hogy a Devotiont követő lemez gyakorlatilag véletlenül született. Az énekesnő csak pár napra akart stúdióba vonulni a BenZel producerduóval (Benny Blanco és Two Inch Punch alkotják), aztán ott ragadtak és felvették az új dalok nagy részét egy kéthetes session alatt. Mint azóta kiderült, nem csak ők hárman voltak ott a New York-i stúdióban, többen elszólták magukat, hogy dolgoztak a végül Tough Love címre keresztelt lemezen. A producerek listáját a BenZelen kívül még Julio BashmoreDave Okumu és Kid Harpoon erősíti, ők mind hozzájárultak már a Devotion sikereihez is. Aztán ott van még Ed Sheeran, az Arctic Monkeys producereként és a Simian Mobile Disco tagjaként ismert James Ford, Miguel és a Blood Orange néven ismert Dev Hynes is, de róluk - azon kívül, hogy dolgoztak Ware-rel - nem tudni, hogyan járultak hozzá a lemezhez.


ED SHEERAN SZÍVESEN DOLGOZIK EGYÜTT MÁSOKKAL, ÖSSZE IS ÁLLÍTOTTUNK FEAT-JEIBŐL EGY VÁLOGATÁST.

Ha ők mind vendégszereplők lesznek, az már egy elég erős névsor, pláne ha hozzátesszük, hogy a lemezről most kiadott második dalban, a Share It Allban társíróként a brit The xx trió női tagja, Romy Madley-Croft segédkezett. A Tough Love hálószobából kimerészkedő hangzása miatt sokan féltek, hogy az új lemez elveszti majd a Devotion dalainak bensőségességét, de ők most az új számot hallva megnyugodhatnak: sokkal zárkózottabb ez a szerzemény, igen erősen benne van az xx-es közreműködő kéznyoma. Ha azt nézzük, hogy a Share It All csak a lemez deluxe kiadásra fér csak fel, akkor bizony remeknek ígérkezik a Tough Love (melynek lentebb megmutatjuk a borítóját is). Megjelenési dátumot még mindig nem tudunk ugyan, de valószínűleg ősszel megkapjuk a teljes anyagot. 


Jessie Ware és Romy Madley-Croft együttműködésének eredménye, a Share It All:


a Tough Love borítója:

1828bfa9.jpeg

Címkék: the xx jessie ware
https://recorder.blog.hu/2014/07/25/jessie_ware_megosztotta_mindenet_a_the_xx_egyik_tagjaval
Jessie Ware megosztotta mindenét a The xx egyik tagjával
süti beállítások módosítása