Buli a hátsó ülésen - Monkeyneck új klipje

2014.07.25. 17:21, Frontrecorder

monkeyneckwantyou.jpg

A house-producer Monkeyneck tavaly robbant be a köztudatba a Hey Boy című dalával és annak lengén öltözött bicikliző lányokat felvonultató klipjével. A lányokra összpontosít a most közzétett új videója, a Want You is, amelyben már ő maga is látható.

A Want You igazi nyári zene, hozza a Hey Boy vidám könnyedségét és slágerességét, de egy fokkal kevésbé "lakodalmas", picit a house mélyebb oldala felé billen el. A dalban ezúttal férfiéneket hallunk, Dizko Stu, azaz Sabák Péter jóvoltából. Kettejük munkakapcsolata egyébként nem új keletű, évek óta együtt dolgoznak különböző projekteken a Studio H-ban, és csak idő kérdése volt, hogy mikor születik meg egy közös produkció. Mindketten szerepelnek is a számhoz forgatott laza klipben: egy Mercedes kabrióban (amit Monkeyneck vezet) krúzolnak Budapesten délutántól hajnalig, miközben a hátsó ülésen egymást váltják a lányok, és ahogy haladunk előre az időben, úgy lesznek egyre vadabbak a fények és hajlik el egyre durvábban a buli. A klipet Monkeyneck Szecsanov Martinnal közösen rendezte.


ez pedig Monkeyneck néhány hónapja futó bootleg remix-sorozatának legutóbbi darabja, melyben kiiktatta a szomorúságot Lykke Li új lemezének No Rest For The Wicked című dalából:

Címkék: monkeyneck
https://recorder.blog.hu/2014/07/25/buli_a_hatso_ulesen_monkeyneck_uj_klipje
Buli a hátsó ülésen - Monkeyneck új klipje
süti beállítások módosítása