Saint Pepsi megírta a nyár diszkóslágerét

2014.07.14. 11:03, subrecorder

SaintPepsi_Dorsa_300dpi61.jpg

Az utóbbi napokban az időjárás alapján nem ez derült ugyan ki, de attól még bizony nyár van. Most újra jön a kánikula, vagyis újra kellenek a tipikus hátsüttetős feelgood-dalok. Az egyik legtehetségesebb fiatal producer, Saint Pepsi elő is rukkolt eggyel, ami egy tökéletes világban az idei nyár legnagyobb slágere is lehetne. 

Ugyan csak 2012 végén kezdett zenélni ezen a néven, Ryan DeRobertis Saint Pepsi alteregója alatt már megjelentett vagy 10 albumot és számtalan single-t is. Ez a fajta eszetlen munkamorál amúgy nem igazán illik a zenéjéhez, amit főleg kis mennyiségben érdemes fogyasztani, annyira cukros, viszont mértékletesen garantáltan boldogabb lesz tőle az életed. Nocsak, pont mint a kóla, amiről a nevét vette a fiatalember! Eleddig DeRobertis nem nagyon csinált mást, mint kommersz popzenék szétsamplingelését, néhány saját ötlettel kiegészítve, de ezek az úgymond "lopott" dalok lettek az utóbbi egy-másfél év legjobb feelgood szerzeményei. Hihetetlen, hogy mennyire működnek az olyan, eretnekségnek hangzó dolgok, mint a Bieber című, Valentin-napra kiadott nyálromantikus dal, vagy a Call Me Maybe remix

Nemrég a 21 éves srácot leigazolta álomkiadója, a Carpark, ő pedig gyorsan meg is ajándékozta őket eddigi egyik legjobb single-jével. A Fiona Coyne több részről is különleges és fontos állomás Saint Pepsi karrierjében. Először is most énekel először, másodszor ez már hallhatóan nem egy viccből Soundcloudra feltett mókázás, hanem egy komoly popdal, amivel emberünk szépen bejelentkezett a világsikerért. A dal a Degrassi című sorozat (az, amiben Drake is szerepelt, mielőtt zenei pályára lépett) egyik női szereplőjéhez írt óda, tipikus Chic-es gitártémával. Valószínűleg nem ez lesz a nyár slágere, pedig megérdemelné. Mi pedig az elmaradt júniusi fellépés miatt duplán is várjuk Saint Pepsi első magyarországi buliját. 


Az új Saint Pepsi-szám, a Fiona Coyne:


jobban érzed már magad?


Bieber:

Címkék: saint pepsi
https://recorder.blog.hu/2014/07/14/saint_pepsi_megirta_a_nyar_diszkoslageret
Saint Pepsi megírta a nyár diszkóslágerét
süti beállítások módosítása