Folytatódik How To Dress Well kliptrilógiája életről és halálról

2014.06.08. 11:25, subrecorder

how to dress well_1.jpg

Még ebben a hónapban megjelenik How To Dress Well, vagyis Tom Krell filozófia doktorandusz harmadik lemeze, What Is This Heart? címen. A modern alternatív R&B énekes promócióként és addicionális mitológiaként az album három dalához is forgatott videoklipet, amelyek egy összefüggő történetet mesélnek el. Krell most megosztotta ennek a trilógiának a második darabját.

Tom Krell 2010-es első albumával, a hálószobábából szóló Love Remainsszel rögtön nagy kritikai sikert ért el: a menő zeneblogok, meg úgy általában az egész blogoszféra piedesztálra emelte. A 2012-es folytatást (Total Lossmi is beemeltük azon év legjobbjai közé, rögtön a 4. helyen landolt. Innentől ugye (hehe) egyenes az út a világhír felé. Krell azóta egy feltörekvő producertehetséggel, Shlohmoval készített közös dalt, valamint túl van egy Smog-, és egy Tink-feldolgozáson is. Idén márciusban aztán megosztotta az első tracket a június 23-án megjelenő nagylemezéről, a Words I Don't Rememberből pedig az hallatszott, hogy az előadó tovább járja majd a Total Losson megkezdett utat, vagyis a továbbiakban is komoly mondanivalóval rendelkező, de egyre direktebb, poposabb dalok írását. 

A What Is This Heart?-ot az előadó nagyrészt 18 hónapos turnéja során írta, melyet Krell egyfajta köszönetnyilvánításnak is tervez a koncerteken kapott rengeteg támogatásért. A három felvezető videóból az első a Repeat Pleasure című dalhoz készült (az egész sorozat rendezői: Luke Gilford és Johannes Greve Muskat). Az énekes saját szavaival élve, ez a trilógia arról szól, hogy hogyan éljünk, hogyan éljünk jól, majd hogyan fogadjuk el a halált, mint elkerülhetetlent. A sztoriban az első alkalommal addig jutottunk, hogy egy frissen összejött pár megpróbálja feldolgozni a fiú nagyapjának (?) közelgő halálát, a végén pedig gyakorlatilag "elrabolják" a mozgásképtelen férfit a kórházból, aki az út során jobb létre szenderül. Innen folytatja a Face Again című számhoz készült második rész, amelynek történetéről nem árulnánk el sokat, csak annyit, hogy semmi sem úgy alakul, ahogy a fiatalok tervezik és hogy How To Dress Well ezúttal valamiféle vallási vezetőként, gyógyítóként tűnik fel (az előző részben bolti eladót és orvost játszott). Az egész trilógia arra fut ki, hogy a két óriási lelki bőröndöt magával cipelő főszereplő (a fiú ugye egy szívéhez nagyon közelálló embert veszített el, a lány pedig gondozó abban a hospice-ban, ahonnan bűnt elkövetve léptek le a haldokló férfival) nehéz helyzete hogyan erősíti meg a szerelmüket és az egymásban, valamint magukban való hitüket. 


a trilógia második része, a helyesről és helytelenről elmélkedő Face Again klipje:

Címkék: how to dress well
https://recorder.blog.hu/2014/06/08/folytatodik_how_to_dress_well_kliptrilogiaja_eletrol_es_halalrol
Folytatódik How To Dress Well kliptrilógiája életről és halálról
süti beállítások módosítása