Szomorú reflexió a Kolintól

2014.04.28. 15:36, Frontrecorder

thekolincover.jpg

Hosszabb szünet után, idén februárban reaktiválta magát a KOLIN zenekar, és az akkor kiadott U&I című dal után most itt a következő, ami tőlük szokatlan módon egy mélabús lassú szám.

"Ez az első igazán szomi KOLIN szám :((((((((((((" - mondja a Reflection-ről Linczényi Márk frontember (aki mellékprojektként a Thomas Mark duóban, illetve Antilope Kid néven szólóban is zenél). "Amikor kész lett a demó, ki akartam dobni, mondván, egy igazi ficsúr csak ne szomorkodjék. Mire Pipó, a managerünk ezt kérdezte: 'Miért, te sosem vagy szomorú?' És akkor eszembe jutott a Nagy Lebowski című filmből az egyik kedvenc jelenetem, amikor Mozart Lacrimosájára elhangzik ez a mondat: 'Strong men also cry'.És akkor tudtam, hogy bátran lehetünk mi is érzelmes férfyak! Mert a könny, még ha férfyé is, lehet végül édes, mint a méz!"

Hallgassuk hát akkor a KOLIN férfiúi bútól áthatott érzelgős szintipop-balladáját:

A Reflection a harmadik dal, ami megjelent a Gecko című EP-ről, amelynek utolsó, negyedik száma még nyár előtt kijön. Ezt követően lát napvilágot, több eddig soha nem hallott dallal a Mountain King EP konceptlemez, amelynek néhány számát motivációs tárgyakhoz kapcsolva lehetett beszerezni, de hivatalosan eddig még nem jelent meg. A zenekar új taggal bővült Komáromi Kristóf (Kipi) személyébe, és éppen most vonult stúdióba, hogy élő dobbal készítsenek egy új EP-t, "szóval lesz itt aztán számcunami" - ígéri Márkó, aki szerint a KOLIN friss lendületet vett. "Új célokkal és tervekkel csinálunk új zenét, olyan lelkesen, mint utoljára gimiben."

Címkék: the kolin
https://recorder.blog.hu/2014/04/28/szomoru_reflexio_a_kolintol
Szomorú reflexió a Kolintól
süti beállítások módosítása