Klippremier! DJ Superstereo feat. Killo Killo: Right Foot Dancer

2014.04.07. 12:12, Frontrecorder

rightfootdancer.jpg

Pontosan egy hónapja mutattuk be DJ Superstereo (alias Laskai Vikora Péterfy Bori & Love Band dobosa) legújabb buliszámát, a szerb Killo Killo énekes közreműködésével felvett Right Foot Dancert. Akkor azt írtuk, a klipjéből kiderül majd, milyen is ez a címbeli jobblábas tánc - itt a videó, úgyhogy akkor lássuk!

A klipet így kommentálja "Az eredeti ötlet egy sokkal mesésebb világ felépítése lett volna, a borítón szereplő figurák mozgatásával, de ez sajnos jóval nehezebbnek bizonyult, mint gondoltuk. Plusz az anyagi körülmények is elég erős határt szabtak a képzeletünknek. Így végül inkább egy gyors, pörgős, táncos low budget klip lett, amiből szerintem kihoztuk a maximumot. Mi Budapesten forgattunk, míg Killo Killo Szerbiában, egész pontosan Novi Sadon. Ezúton is hatalmas köszönet Mendre Jánosnak, aki vágta, hegesztette, vasalta, és egybegyúrta a klipet, továbbá a G-Music kiadónak a támogatásért és a kiadásért!"

Íme tehát az ironikus kelet-európai trash jegyében fogant, nyomokban twerkölést tartalmazó Right Foot Dancer klipje:

A:világkarneválos számból az eredetin kívül készült még három remix "a nyálas EDM-től a teljesen borult diszkóig", mind meghallgathatók alább:

https://recorder.blog.hu/2014/04/07/klippremier_dj_superstereo_feat_killo_killo_right_foot_dancer
Klippremier! DJ Superstereo feat. Killo Killo: Right Foot Dancer
süti beállítások módosítása