Hoppá, egy fesztivál jó zenei felhozatallal a fővárosban - Budapest Essentials 2014

2014.03.27. 20:08, rerecorder

budapest_essentials_festival.jpg

Május 29-e és június 1-e között egy olyan négynapos fesztivál lesz Budapesten, amelyet a zene mellett egyéb kulturális események, gasztró helyszínek és speciális programok színesítenek, de úgy, hogy középpontban végig a város áll. Így elsőre bőven elég csak néhány fellépőt megnevezni, hogy lássuk, ez most tényleg valami klassz dolog lesz: KingdomWhoMadeWho, Waze And Odyssey, Shit Robot vagy épp DJ Yoda.

A Budapest Essentials lényegében az elmúlt években végbement pozitív budapesti változásokból gyúr esszenciát, a "helyszínünk a város, színpadjaink a klubok, díszletünk Budapest" szlogen keretében. A nyáreleji eseményen több mint 50 fellépő lesz, több, mint 20 helyszínen, ehhez jön még több mint 30 gasztrópont és turisztikai programok is (gyógyfürdőzés, állatkerti séta stb.), mert nagyon helyesen a külföldieket is megcélozza a fesztivál (sőt, az április 20-ig megváltható early bird bérletek árából - 9900 Ft - bárkinek megéri egy jó kis gyógyfürdőzés - az elővételes jegyek azután különben 16500 Ft-ba, a helyszíni bérlet pedig 21000 Ft-ba kerül). 

Hogy a - még bővülő - programról is szóljunk, a bevezetőben említettek mellett lesz: Nabiha, Yuksek + Alex Metric, Tiger & Woods, Jazzanova DJ set, Jillionaire, Herbaliser DJ set, Benoit & Sergio - az eddigi program és helyszínlista erre.

A Budapest Essentials oldalán megtalálható minden további részlet, valamit érdemes követni a Facebook-oldalt is, mert mások mellett még a fellépők listája is bővülni fog.

a Budapest Essentials promo kisfilmje:


és tényleg csak egyetlen trekk ízelítőnek abból, hogy itt milyen jóság várható, Kingdom és Kelela: Bank Head:

https://recorder.blog.hu/2014/03/27/hoppa_egy_fesztival_jo_zenei_felhozatallal_a_fovarosban_budapest_essentials
Hoppá, egy fesztivál jó zenei felhozatallal a fővárosban - Budapest Essentials 2014
süti beállítások módosítása