Futuroeszképizmus - illúzióutazás a nyárba!

2014.02.22. 10:23, rerecorder

duke dumont.jpg

Reggel kihúzod a függönyt és már megint esik, szürkeség van, ebből elég! Ismerős? Duke Dumont legújabb klipje nem csak úgy kezdődik, mint egy átlagos magyar reggel mostanában, de megoldást is kínál: csak rendelned kell egy szuper cybersisakot a Fásult Fiúk Klubjától és máris a világ legmenőbb - de legalábbis adott helyzetben leginkább vágydesztinációnak megfelelő - helyeire visz el fejben. Aztán persze a fásult fiúk egyéb vágyai is megjelennek.

Duke Dumont nagyon érzi, hogy milyen videókkal kell feldobni amúgy is taroló klubhimnuszait, a tavalyi év egyik nagy slágeréről, a Need U (100%)-jéből készült klipről és addigi munkásságáról itt írtunk. Szóval Dumont nagyon érzi, mert most például már februárban felébreszti a nyár iránti vágyat a Jax Jones társproducerrel készített, Whitney Houston 1998-as My Love Is Your Love-ját hangmintázó, karibi ütősökkel pulzáló, hivatalosan majd március 16-án megjelenő I Got U klipjével.

A videó hőse pontosan azt teszi, amit mi is: kinéz reggel az ablakon és csalódottan veszi tudomásul, hogy már megint esik. Aztán a klip hőse olyat tesz, amit mi biztosan nem. Pontosabban olyant vesz, hiszen a vágyait megjelenítő cybersisak-kesztyű kombó legutóbbi csekkolásunkkor még nem szerepelt a Tesco-katalógusban. A nyomott angliai utcakép pálmás-napfényes tengerpart lesz, szobájában gyümölcsök adnak orgiát, nyaralójának medencéjében lányok úszkálnak és gyakorlatilag bárhová eljut, ahova csak eszébe jut - és úgy, ahogy eszébe jut.


az I Got U nyilvánvalóan turisztikai hivatalok által szponzorált videója itt oszlatja az esős depressziót:

Címkék: duke dumont
https://recorder.blog.hu/2014/02/22/futuroeszkepizmus_illuzioutazas_a_nyarba
Futuroeszképizmus - illúzióutazás a nyárba!
süti beállítások módosítása