Kylie arany miniben - Zenészek Instagramon 2014/6. hét

2014.02.09. 19:02, rerecorder

kylie_3.jpg

Hogy mi történik a zenészekkel a hírekben, az egy dolog, de hogy mi történik velük a színfalak mögött - na az sem titok. Heti összeállításunk az Instagramot előszeretettel használó előadók fotóiból válogat. Kylie Minogue aranyos, Radics Giginek cuki a kutyája, MIA meg épp csak nagyon kúl.

4 év után Kylie Minogue visszatér, de nem arany sortban, hanem arany miniruhában. (Az új klip pedig itt.)01_3.jpg

 
A Klaxons is ennyi időt volt távol, itt éppen Zane Lowe van ledöbbenve, hogy még egyáltalán létezik a zenekar.02_4.jpgITT AZ IDEI SZIGETRE IS ÉRKEZŐ, RÁADÁSUL ÚJ LEMEZZEL ÉRKEZŐ KLAXONS FRISS DALA.


Radics Giginek ilyen cuki kutyája van!  03_3.jpgRADICS GIGIT A DAL VERSENYRŐL ÉS AZ EUROVÍZIÓS DALFESZTIVÁLRÓL KÉRDEZTÜK.

Bruce Springsteen egy pohárból csak egyszer iszik, ugyanazt a pár zoknit kétszer nem veszi fel és egy dal után még a gitárját is összetöri04_4.jpgSPRINGSTEEN ÉV ELEJI LEMEZÉRŐL CZUTOR ZOLTÁN, A BELMONDO VEZETŐJE ÍRT KRITIKÁT.


Semmi különös, csak MIA épp nagyon kúl05_3.jpg


Ezra Koenig
dideregve szelfizik06_3.jpg

 
A képen látható dobszerkó nemcsak abban a megtiszteltetésben lehetett részes, hogy Bruno Mars vendégelte meg a hét eleji Super Bowl szünetes koncertjén, de most még el is árverezik Chad Smith szerszámát. Mekkora!rhcp_2.jpg


ÉS A BIZONYÍTÓ HÍR, HOGY A RED HOT CHILI PEPPERS ANNYIRA NEM ÉLVEZTE EZT A SUPER BOWL HALFTIME SHOW-T.

összeállította: Sugó Lilla

https://recorder.blog.hu/2014/02/09/kylie_arany_miniben_zeneszek_instagramon_2014_7_het
Kylie arany miniben - Zenészek Instagramon 2014/6. hét
süti beállítások módosítása