A Kaiser Chiefs frontembere az új album reklámozása miatt lett The Voice-zsűritag

2014.01.09. 12:15, Frontrecorder

kaiserchiefs.jpg

Az indie-seket (talán) sokkolta az a tény, hogy Ricky Wilson, a Kaiser Chiefs frontembere a The Voice tehetségkutató brit kiadásának új évadában beállt zsűrinek, azaz Mesternek Kylie Minogue, will.i.am, és Tom Jones mellé. A leeds-i zenekar énekese nem köntörfalazott az okokról és az NME-nek nyíltan kimondta: azért vállalta a felkérést, hogy az új albumukat népszerűsítse. Ez a bizonyos lemez március 31-én jelenik meg, két szám már hallható róla.

"Szeretem a zenekarom, és azt akarom, hogy az új albumunkról minél többen tudjanak. Amúgy is mindenki azzal jön, hogy 'ez azt hiszi, ezzel majd több lemezt és koncertjegyet fog eladni', és igen, pontosan ezért csinálom. Nem vagyok hülye!" - fejtette ki a brit zenei hetilapnak. A témát ezzel le is zárhatjuk. A BBC 1-es csatornáján futó The Voice új szériája egyébként most szombaton indul,  Wilson Danny O'Donoghue-t, az ír Script zenekar frontemberét váltja. Íme egy csodálatos fotó a négy Voice Mesterről (emberünk a bal szélen):

thevoice2014.jpg

A MAGYAR TEHETSÉGKUTATÓK GYŐZTESEINEK KARRIERJÉT ITT TEKINTETTÜK ÁT.

Ami pedig a tévés tehetségkutató révén reklámozandó Kaiser Chiefs-albumot illeti: a 2012-es válogatás után ez lesz a népszerű brit indierock zenekar ötödik stúdiólemeze, egyben az első, ami a fő dalszerző, a dobos Nick Hodgson 2012 decemberi kiválása után készült (a helyét Vijay Mistry vette át). Az Education, Education, Education & War cím anyag producere az Animal Collective-vel és a Deerhunterrel is dolgozó Ben H Allen III volt, a dalokat Atlantában vették fel, a keverés a legendás New York-i Electric Lady stúdióban zajlott. A lemezről elsőként a Misery Company cím dalt tette hallgathatóvá a zenekar:

Január 6-án pedig a Bows & Arrows-t tették közzé:

https://recorder.blog.hu/2014/01/09/a_kaiser_chiefs_frontembere_az_uj_album_reklamozasa_miatt_lett_the_voice-zsuritag
A Kaiser Chiefs frontembere az új album reklámozása miatt lett The Voice-zsűritag
süti beállítások módosítása