Metál Black Sabbath-csukák a Converse-től

2014.01.08. 18:24, Frontrecorder

sabbathconverse.jpg

A Converse a 2008-as sorozat után idén tavaszra újra előrukkol egy Black Sabbath-dizájnos kollekcióval. A heavy metál nagypapái ugyancsak tavasszal, március legvégétől folytatják a koncertezést Észak-Amerikában, majd nyáron európai és fesztiválos fellépések jönnek. Hogy csinálnak-e új albumot, arra a válasz jelen állás szerint nagyon a nem felé húz.   

CIPŐ ÉS ZENE ÖSSZEFŰZŐDÉSE? MEGÍRTUK.

A Sabbath nevével fémjelzett Chuck Taylor All Stars kollekció öt cipőt foglal magába, a lábbeliket (kívül és belül) a zenekar neve és logója mellett néhány klasszikus, Ozzy-érás lemezük (az 1970-es Black Sabbath és Paranoid, az 1972-es Vol. 4 és az 1978-as Never Say Die!) borítójával, valamint archív zenekari fotókkal pimpelték fel. A vászoncsukákat 60-70 dolláros áron lehet majd beszerezni, a Converse oldalán keresztül három modell már most megrendelhető. Íme a teljes kollekció:

A Sabbath tavaly júniusban, tizennyolc év kihagyást követően, (és harmincöt év után) ismét Ozzyval az énekesi poszton kiadott új stúdióalbuma váratlan sikert aratott - egyből a brit lista élén nyitott -, így nem csoda, hogy a rajongók és a sajtó is kíváncsi rá, lesz-e folytatás. A Classic Rock magazinnak adott interjú alapján úgy tűnik, hogy nem valószínű. Tommy Iommi gitáros és Geezer Butler basszusgitáros is úgy véli, a három Grarmmy-jelölést begyűjtő 13 sikerével igazán szép kerek a zenekar története, és inkább nem stresszelnék magukat azzal, hogy vajon ismét meg tudják-e ugrani a lemezzel magasra tett lécet. Ráadásul Ozzy-val sem tiszta minden, a Sötétség Kibaszott Hercege egy időre visszatért az iváshoz és a drogozáshoz, ami miatt majdnem szétment a családja.

Az albumról a Loner koncertklipje:

https://recorder.blog.hu/2014/01/08/metal_black_sabbath-csukak_a_converse-tol
Metál Black Sabbath-csukák a Converse-től
süti beállítások módosítása