Remix EP-premier! Erik Sumo Band: Friday I'll Be Dead

2014.01.03. 10:00, rerecorder

erik sumo.jpg

Az Erik Sumo Band a nagyon jó hangulatú december 29-i, A38-as búcsúkoncert után megszűnik, de integetés közben még küld egy elköszönő remix EP-t ajándékba, mely az egyik legkorábbi dalból készült három remixet tartalmaz. Stílusosan, pénteki napon.

A Disco In My Head citerás remek önfeldolgozása és a digitálisan, valamint nagyon limitált példányszámban, exkluzív trekk-kel kazettán megjelent válogatás (The Life And Wanderings Of Erik Sumo Band (2005-2013)) - amiből már csak néhány példány maradt, itt lehet még elcsípni azokat - után még 2014-re is jutott egy Erik Sumo Band-megjelenés, a búcsúzó Friday I'll Be Dead remix EP. "Ebben a dalban eredetileg Fábián Juli énekel és ez volt az egyik legelső Erik Sumo-szám, körülbelül 10 évvel ezelőtt írtam." - mondta Tövisházi Ambrus az eredetiről, melyből most Fodor Máriusz, Kalumet és DjSuperStereo készítettek remixeket.

A Péterfy Bori & Love Band dobosaként és dj/producerként is ismert Dj SuperStereo az eredeti ritmikához közeli twerk-beütésű, a Magashegyi Undergroundból, Kaukázusból ismert Fodor Máriusz szaggatottabb, bass-es remixet fabrikált, Kalumet pedig egy dubos átértelmezést.

a remixek itt hallhatók:

https://recorder.blog.hu/2014/01/03/remix_ep-premier_erik_sumo_band_friday_i_ll_be_dead
Remix EP-premier! Erik Sumo Band: Friday I'll Be Dead
süti beállítások módosítása