A pénzért énekel Sam Smith (nem)

2013.12.03. 18:33, rerecorder

samsmith.jpg

A Disclosure Latch című slágerében feltűnt aranytorkú Sam Smith pályája egyáltalán nem meglepő módon szépen ível felfelé: nemrég leszerződött a Capitol lemezkiadóhoz Amerikában, hazájában pedig felkerült a jövő év legnagyobb ígéreteit kiemelő BBC Sound Of 2014 listára. Hogy melyiknek az örömére, nem tudni, mindenesetre a 21 éves énekes már most közzétette a hivatalosan csak jövő februárban megjelenő új dalát, a Money On My Mind című feszes, retrósan modern soul-pop számot.

Smith legutóbb a Disclosure, Nile Rodgers és a dalszerző Jimmy Napes közös funky lassú számában hallatta a koránál jóval érettebb, aurálisan kényeztető hangját, de ő énekel az év egyik legcukibb/legidegesítőbb slágerében, Naughty Boy La La Lájában is. A 2014. február 16-ára belőtt Money On My Mindot úgy hirdeti, mint a debütáló kislemeze, ami legfeljebb úgy helytálló, hogy az első nagykiadós kislemeze, hiszen idén februárban tette közzé első saját dalát (Lay Me Down), októberben pedig egy négyszámos EP-je is megjelent a Disclosure-t is kiadó PMR Records-nál. De ne akadjunk fel ilyen részletkérdésen, a lényeg a dal, az pedig itt van és hallgatható. A zenei alapot a Two Inch Punch néven ugyancsak a PMR istállóját erősítő Ben Ash szállította, a szövege pedig a címével ellentétben arról szól, hogy hősünket pont nem a pénz hajtja, hanem a szerelem. Aaaa.

Ez pedig a Nirvana című EP-ről a szintén Ben Ash-sel készült, finoman bass music-os beütésű R&B-ballada, a Safe With Me:

Címkék: sam smith
https://recorder.blog.hu/2013/12/03/a_penzert_enekel_sam_smith_nem
A pénzért énekel Sam Smith (nem)
süti beállítások módosítása