The Poster Boy lemezbemutató a Majdnem Híres Rocksuli születésnapján

2013.10.31. 11:47, Frontrecorder

posterboyindex2.jpg

(X) November 15-én pénteken a Kuplungban ötödik születésnapja alkalmából nyilvános házibulit tart a Majdnem Híres Rocksuli, az ország első akkreditált zeneipari menedzserképzése. A több mint hatvan végzett hallgatójuk fele a zeneiparban dolgozik, volt rocksulis diákok szervezték ezt az estét is, amelyen bemutatja új, itt a Recorderen debütált albumát a Poster Boy, továbbá fellép a The [hated] Tomorrow és a Magyarradar rovatunkban is szereplő Meztelen Diplomaták.

Az ingyenes "házibuliba" bárki beugorhat a Kuplungba, az este nyolckor kezdődő programot a három zenekar koncertje után a BritishMood dj-i zárják. A rock and roll az nem egy tánc, ezért a partizás mellett a Majdnem Híres Infóponton beszélgethetsz a popkultúráról, zeneiparról a szervezőkkel, hallgatókkal és előadókkal. Sőt, ha nemcsak élvezni, hanem csinálni is szeretnéd a bulit, jelentkezhetsz is helyszínen a zeneipar minden területét átfogó egyéves képzésre.

A Majdnem Híres egyik alapítója itt beszél a képzésről, amelyről további infókat a honlapján találhatsz. A november 15-i születésnapi buli Facebook-eseményoldala pedig itt.

https://recorder.blog.hu/2013/10/31/the_poster_boy_lemezbemutato_a_majdnem_hires_rocksuli_szuletesnapjan
The Poster Boy lemezbemutató a Majdnem Híres Rocksuli születésnapján
süti beállítások módosítása