Megjelenik a Biorobot-lemez!

2013.10.07. 15:56, rerecorder

biorobot.jpg

Néhány napja tette közzé a Biorobot Facebook-oldala, hogy a sokak által várt Biorobot-lemez az ősz folyamán végre megjelenik. Nemes András, a Pluto frontembere és Bérczesi Róbert, az egykori Hiperkarma és Blabla frontembere 2009-2010 folyamán 17 dalt írtak és rögzítettek közösen (és játszották azokat az azóta már megszűnt zenekarral), de eddig nem láttak napvilágot. Majd most!

A zenekar tehát nem alakul újjá (2011 legvégén volt egy rövid életű fellángolása), de a Facebook-oldalra kitett poszt mindent megmagyaráz:

"Üdv mindenkinek, akit érdekel a Biorobot.

A zenekar nem működik már, de adósak maradtunk egy lemezzel. Robival 17 dalt írtunk 2009 és 2010 között, annak idején fel is vettük őket, azóta félig készen álltak, porosodtak. Most le szeretném zárni a Biorobot-történetet, a számok felvételét és keverését befejezem. Ez lesz az első, egyben utolsó Biorobot-album, amely emléket állít közös munkánknak és elérhetővé teszi összes dalunkat.

Aki szeretne ilyen exkluzív Biorobot CD-t, dalszövegkönyvvel, írjon a biorobotzenekar@gmail.com-ra névvel, címmel és hogy át tudná-e venni Budapesten. A terv szerint kereskedelembe nem kerülne, csak így, előrendeléses formában lehet majd hozzájutni. Adjátok tovább, köszi:

Nemes András"

Aki tehát szeretné, hogy legyen Biorobot cd-je, az írjon a biorobotzenekar@gmail.com címre.


A BIOROBOT HIVATALOS KLIPJE, A CSIPOGÓ (A CIKKBEN A KORÁBBI VIDEÓK IS).

https://recorder.blog.hu/2013/10/07/megjelenik_a_biorot-lemez
Megjelenik a Biorobot-lemez!
süti beállítások módosítása