Falbontó meztelenkedés és dráma Miley Cyrus új klipjében

2013.09.10. 13:08, Frontrecorder

mileycyruswreckball.jpg

A húszéves Miley Cyrus, aki nemég óriási vihart kavart (a biliben) az MTV-díjátadós twerkölésével, új klipjében végleg lerombolja a Hanna Montanás tinisztár múltját - anyaszült meztelenül, de nem mindent megmutatva lovagol egy falbontó golyón. És láthatjuk közelről sírni is. A Wrecking Ball "felnőtt" videóját nem mellesleg a fotós Terry Richardson rendezte.

MEZTELENKEDÉSBEN MILEY MÉG MESSZE SEHOL NINCS LADY GAGÁHOZ KÉPEST.

A dal maga egy tipikus power ballad egy tönkrement kapcsolatról, amelyben Miley volt az a bizonyos falbontó golyó; "le akartam dönteni a magad köré épített falakat, de helyette te romboltál le engem - énekli, a klip pedig gyakorlatilag ezt a sort adja vissza. A videó az "összeomlott", síró Miley közelképével indul (megidézve Sinead O'Connortól a Nothing Compares 2 U klipjét), azután pedig a "faldöntögetést" látjuk, méghozzá szexuálisan provokatív módon; az énekesnő előbb falbontó kalapáccsal dolgozik, amit néha kéjesen nyalogat is, miközben mindössze fehér bugyit és trikót visel, melltartó nélkül, majd pedig falbontó golyóra pattan, már teljesen ruhátlanul. A pucérra vetkőzés elvileg a lelki lemeztelenedést hivatott szimbolizálni, amit mi a részünkről még el is fogadnánk, de mit jelképez akkor a pörölykalapács-nyalogatás? Öncélú vagy sem, a "Miley Cyrus meztelen" nézőcsali működik: 18 óra alatt közel 14 millióan nézték meg a klipet a Vevón, ami minden eddigi rekordot megdöntött.

MILEY TAVALY EGY LÓVAL SMÁROLT, ARRÓL IS VAN VIDEÓ, IGEN.

Íme a Miley Cyrus október 8-án megjelenő Bangerz című albumáról való Wrecking Ball hatásvadász, de el kell ismerni, hogy hatásos videoklipje, melyet a meztelenkedés nagy barátja, a trash-fotós Terry Richarsdson rendezett, mozgóképen is hozva a sajátos, pőre képi esztétikáját.

Terry és Miley a klip forgatásán (további képek Richardson tumblr-oldalán):

terrymiley.jpg

https://recorder.blog.hu/2013/09/10/falbonto_meztelenkedes_es_drama_miley_cyrus_uj_klipjeben
Falbontó meztelenkedés és dráma Miley Cyrus új klipjében
süti beállítások módosítása