Kikre számíthat Jack Daniel’s a Szigeten?

2013.08.05. 14:00, Recorder.hu

JD_Primary_650.jpg

(X) Egy valamirevaló Fesztiválköztársaság nem nélkülözheti a minőségi whiskey-t, Jack Daniel’s pedig gondoskodik róla, hogy kamionjában mindig pezsegjen az élet. Kezdésnek ott lesz a hordóépítés és az óriás jenga, a megéhezett bulizókat friss falatokkal várja a BBQ grill, a jó hangulatért pedig az újonnan bemutatkozó Jack Daniel's Tennessee Honey is felel majd – a kamion saját DJ-jével karöltve.

Amerika kedvenc whiskey-je idén is ott lesz a Szigeten, és nem akármilyen meglepetéssel készül. A Pop Rock Nagyszínpadtól egy laza táncra, a Budapest Park Tribute Színpad közvetlen szomszédságában megtalálható The Jack Daniel’s Experience-nél a Fesztiválköztársaság polgárai elsők között ismerkedhetnek meg a bajszos férfi legújabb italával, a Jack Daniel's Tennessee Honey-val. Kiderül, milyen az, amikor a 100% gabonából és kristálytiszta vízből készült whiskey találkozik a mézzel, hmmm…

A Jack Daniel’s különleges ízét a természetes hozzávalókon túl a hordóknak is köszönheti. Nem csoda, hiszen a lepárlók között egyedülálló módon, Jack italát fehér tölgyfahordókban érlelik, amelyeket a mesterek maguk állítanak elő. A kamionban idén hamar átvehetjük egy kádárműhely hangulatát, és akár hordókat is építhetünk. Az ital titkát ugyan nem függesztik ki, de csocsózni, hordófocizni, óriás jengázni mindenképpen lehet, a szerencse fiai pedig Black Jack-ben kísérthetik Fortunát.

Mindezt pénteken délután 3 órakor rajongói, a Jóban Rosszban színészei és az Animal Cannibals is kipróbálják, sőt egy ideig Jack Daniel’s pultjába is beállnak.

EGY BARÁTI TANÁCS A JACK DANIEL'S-TŐL: TARTS MÉRTÉKET AZ ALKOHOLFOGYASZTÁSBAN.

JD_kamion_650.jpg

Címkék: sziget jack daniels
https://recorder.blog.hu/2013/08/05/milyen_latogatokra_szamithat_jack_daniel_s_a_szigeten
Kikre számíthat Jack Daniel’s a Szigeten?
süti beállítások módosítása