Halott Pénz: Ugyanúgy hallasz (klippremier)

2013.07.30. 16:00, rerecorder

klip kep.jpg

Halott Pénz írt már nekünk lemezkritikát (Justin Timberlake idei albumáról), mesélt MySpace-es éveiről, de klippremierje eddig nem volt a Recorderen. Eddig, mert most viszont itt egy beharangozó dal a szeptemberben megjelenő Szólj anyunak, hogy a városban vagyok című albumról, melyről több dal hallható lesz az augusztus 3-i - DSP-vel közös - Budapest PARK-os Halott Pénz-koncerten.

klip kep 2.JPGA pécsi származású Halott Pénz harmadik albumát jelenteti meg ősszel, melyről az elektrós elemekkel spékelt Ugyanúgy hallasz párkapcsolati témát boncolgató, slágeres dal. "A szám egy érzést, egy hangulatot próbál megfogni, amikor egy pár tudja, hogy együtt kell lenniük, hogy a dolognak működnie kellene, de valahogy mégiscsak döcögős a történet. Minden szerelemben, minden kapcsolatban vannak mélypontok, ami valamilyen irányba elmozdítja az ügyet, de persze erre nem kapunk választ a számban, csak a szituációt jeleníti meg."

A videó a Halott Pénz-klipek már szokásosnak nevezhető alkotójával készült. "A klipet Fűrész Zsolt készítette, akinek már a Minden szobába kell álom című videót, A feneked a gyengémet és az Angardot is köszönhetem. A képeken egy valódi pár szerepel, amiről úgy gondolom, hogy abszolút feltétele volt a forgatásnak, mert szerettem volna minimalizálni a színészi játékot. Két nap alatt forgattuk le, és szerintem Zsolt nagyon jól megfogta stílusban és hangulatban a számot."

Terveiről, a megjelenés előtt álló albumról is megkérdeztük Halott Pénzt. "Szeptember közepén jelenik meg az új album, Szólj anyunak, hogy a városban vagyok címmel. Ezzel együtt bemutatkozik a teljes élőzenekar is a lemezbemutatókon, az A38-on és Pécsett, utána pedig körbejárjuk az országot, a lehető legtöbb helyre szeretném elvinni a Halott Pénz live actet."

HALOTT PÉNZ JÓL PÖRGETI A NYELVÉT, DE HOGYAN PÖRGETI UJJAI KÖZT A TOLLAT?


az augusztus 3-i PARK-os nagykoncert Facebook-eseményoldala


az Ugyanúgy hallasz videója tehát itt látható:

https://recorder.blog.hu/2013/07/30/halott_penz_ugyanugy_hallasz_klippremier
Halott Pénz: Ugyanúgy hallasz (klippremier)
süti beállítások módosítása