A Kenzo divatbemutatójához írt zenét Mike D

2013.07.11. 15:31, Frontrecorder

miked.jpg

Az MCA halálával jegelt Beastie Boys bongyor hajú tagja, Mike D a Kenzo francia divatház 2014 tavaszi/nyári kollekciójának bemutatójához írt kísérőzenét. A tízperces szám a hardcore punkot ötvözi a trappel, és nálunk rögtön meghallgatható.

A több hangszeren is játszó rappert a Kenzo jelenlegi egyik vezető tervezője (az über menő Opening Ceremony divatbrand egyik létrehozója), Humberto Leon kérte fel, hogy írjon zenét az új kollekciójuk bemutatójához. "Mint kiderült, Humberóra nagyban hatottak olyan zenekarok, mint a Black Flag, a Bad Brains, a Circle Jerks, úgyhogy ez adta az ötletet a klasszikus korai amerikai HC punk-hangzás felfrissítéséhez" - mondta a szerzeményéről Mike D, aki maga is New York-i punkzenészként kezdte a pályafutását. A most 47 éves, szabadidejében többek közt tapétákat tervező Beastie Boy azt is elárulta, hogy egy ideje már rá van kattanva a trapre, és ez bizony hallatszik ebben a pörgős-zakatolós zenéjében.

Ha eddig nem tudtuk elképzelni, milyen együtt ez a két egymástól teljesen idegen műfaj, a hardcore punk és a trap, hát akkor nesze nekünk: 

Ami azt illeti, Mike D remixelte is a trap-úttörő Wacka Flocka Flame egyik számát:

Ez pedig Fatboy Slim Praise You-jából Ad-Rockkal együtt fabrikált remixe:

https://recorder.blog.hu/2013/07/11/a_kenzo_divatbemutatojahoz_irt_zenet_mike_d
A Kenzo divatbemutatójához írt zenét Mike D
süti beállítások módosítása