Jótékony célú cipőkollekció a Sub Poptól

2013.06.24. 16:11, Frontrecorder

subpoptoms.jpg

Idén huszonöt éves a Nirvana, Soundgarden és Mudhoney első lemezeit is megjelentető, a kilencvenes évek amerikai alternatív rockzenéjének alakításában meghatározó szerepet játszó Sub Pop lemezkiadó, amely az ezüst jubileumát többek közt saját cipőkollekcióval ünnepli.

A függetlennek indult, de 1995 óta a Warner Music Group 49%-os tulajdonában lévő seattle-i székhelyű lemezcég logójával díszített szürke férfi-, illetve kék és piros női cipők (lásd a nyitóképen) július 1-jén kerülnek forgalomba. A Sub Pop-dizájnú lábbeliket a TOMS gyártja le, és az ő weboldalukon lehet majd rendelni belőlük. A limitált számban kapható cipők mellé jár egy letöltőkód a The Silver Collection című Sub Pop-válogatáshoz (benne többek közt a Shabazz Palaces, a Pissed Jeans, a King Tuff és Mudhoney egy-egy számával), ráadásul a vásárlás jótékony célt is szolgál, a TOMS ugyanis minden eladott cipő után egy új pár cipőt juttat egy nélkülöző gyereknek (a segélyprogram leírása itt).

A LEGUTÓBBI SZÓLÓALBUMÁT A SUB POPNÁL MEGJELENTETŐ J MASCIS PEDIG VEGÁN CIPŐT TERVEZETT.

A Sub Pop adományozó gesztusa pedig (bár ez sajnos bennünket nem érint), hogy egész napos fesztivált rendez teljesen ingyen; a július 13-i Silver Jubilee-n Seattle-ben olyanok lépnek fel, mint a Built to Spill, Greg Dulli, a Shearwater és a METZ.

A Sub Pop fennállásának első negyedszázadát ünneplő fesztivált ajánlja az alábbi videóban Mark Arm (Mudhoney), Kim Thayil (Soundgarden), Tad Doyle (Tad) és a producerlegenda Jack Endino:

Címkék: divat sub pop toms
https://recorder.blog.hu/2013/06/24/jotekony_celu_cipokollekcio_a_sub_poptol
Jótékony célú cipőkollekció a Sub Poptól
süti beállítások módosítása