Ma nyit a siófoki Borsodi Beach Club, indul a leghosszabb vízparti fesztivál

2013.06.21. 15:02, Frontrecorder

beachclub.jpg

(X) Az ország legnagyobb, fehér homokos vízparti szórakozóhelye felújított külsővel és megannyi új programmal várja látogatóit június 21-től, két hónapon át, hétvégente. A siófoki Borsodi Beach Club Caramel szuperkoncerttel indul, kínálatában kicsik, nagyok, pihenni, sportolni, koncert- és partiélményekre vágyók egyaránt megtalálják a kedvükre valót.

A Borsodi Beach Club a nyári bulihétvégék kánaánja, ahol mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb pihenési és szórakozási lehetőséget, ráadásul mindezt egyedi környezetben, a Balaton talán legszebb, fehér homokos vízparti részén. A mintegy 10 000 négyzetméteres, az ország egyik legnagyobb egybefüggő homokos strandja önmagában vonzó helyszín a nyár eltöltéséhez, a Borsodi Beach azonban minőségi szolgáltatások és pazar programok sorát kínálja.

Napközben aktív és relaxációs programok sora áll a nagyközönség rendelkezésére. Az ún. Bodybeach szabadtéri edzőteremmel, aerobic bemutatókkal, életmód tanácsadással áll a látogatók szolgálatára. Az ifjabbakat játszóház várja, akár idegen nyelvet beszélő animátorokkal is. A Masszázs pavilon az ellazulás biztos helyszíne és aki olvasnivalóra vágyik, azt ingyenes könyvtár segíti a választásban. Mindemellett változatos sportprogramok és trendi divatbemutatók teszik teljessé az aktív és passzív pihenést. Lesz küzdősport bemutató, Zumba oktatás, Harley Davidson motoros találkozó, és jótékonysági Fashion Aukció is. A szolgáltatások sorát gyarapítja az ingyenes értékmegőrző.

Bár a siófoki Beach immár 17 éve a nyári buliszezon központja, az idén érkező vendégeket egy teljesen fel-, és megújított part várja, új helyszínekkel, mint a Smiling Bár, illetve nívós szolgáltatásokkal. Újítás például, hogy a szervezők nemcsak a nappali programokat teszik kicsiknek és nagyoknak egyaránt változatossá, de úgy állították össze a zenei programokat is, hogy azok minden réteget és zenei igényt igyekeznek kiszolgálni. Mindezt a legmodernebb hangzás- és fénytechnika teszi teljessé hazánk egyik legprofesszionálisabb és legismertebb hangtechnikai cége, az OMEGA TRADE jóvoltából. További újdonság a plázson a Bossaball, ami a röplabdázáshoz hasonló, de magában foglalja még a foci és a capoeira elemeit is. E három sport egyvelege, valamint a Copacabana-hangulatú zene teszi ilyen látványossá és élvezetessé ezt a remek sportot.

A szervezők nagy figyelmet fordítanak a kényelmi szolgáltatások és prémium vendéglátás megteremtésére, a Beach tehát nemcsak a programjaival, hanem minőségi vendéglátásával is igyekszik csalogatni a közönséget. A területen fagyibár, koktélbár, étterem és több bárpult hívja az éhező-szomjazó közönséget. A Borsodi söreinek széles választékát kínálja a hűsölni vágyóknak az ízesített söröktől egészen a Borsodi Super Dry-ig, akár csapolva, akár egyéb kiszerelésben. A minőségi konyhával, ugyanakkor megfizethető árakkal működő étterem mind a húsevők, mind a vegetáriánusok számára változatos kulináris kínálatot nyújt, a reggelitől a szendvicseken át a meghitt vacsoráig. Mindezeken túl lesz egy VIP terasz is, mely a vendéglátás mellett közvetlen rálátást nyújt a nagyszínpadra. Kényelmes pihenést ígérnek a Borsodi Beach Klub bútorai, igényes ülőhelyekkel, baldachinos ágyakkal, több helyen teraszokkal. A látogatókat mintegy ötvenfős kiszolgáló személyzet segíti, rendezvényenként kibővülve további kisegítőkkel. A prémium szolgáltatás ellenére az árak nem szöknek az égig: 1 korsó sör 590, 1 kisfröccs 290, 1 üdítő (3dl) 450, 1 dl minőségi bor ára 250 forint lesz.

Idén több LED-fal is növeli a programok látvány-faktorát, ezeken hol VJ-produkciók színesítik a képet, hol a koncerteket követheti a nagyérdemű. A Borsodi Beach Club saját színházi tánctársulatot is szerződtetett a nyárra, amely több napon is szórakoztatva a publikumot. Felújított formában idén már üzemel a Beach feszített víztükrű úszómedencéje is, tusolókkal, úszómesterrel.

A szervezők szándéka szerint reggel 10-től este 7-ig tartanak a nappali programok, a nyári estéket pedig partik és koncertek változatos sora tarkítja. Az esti programok 20 órakor kezdődnek és a Borsodi Beach hajnali ötös zárásáig tartanak: szerdán Beach Party-hangulat tölti be a vízpartot, péntekenként a honi lemezlovas-gárda élvonala váltja egymást a pultban, míg szombatonként a nemzetközi partiélet ismert dj-i pakolják majd a lemezeket. A hazai felhozatalban lesz Caramel, Hooligans, Anima Sound System, Compact Disco és R-Go koncert, a vezető hazai dj-k mellett pedig a Beach vendége lesz Steve Lawler, az egyik legbefolyásosabb dj és producer valamint Ferry Corsten, aki számos fontos díjat és aranylemezes megjelenést tudhat magáénak.

A Borsodi Beach Club belépőárai bulifüggőek lesznek, 1500 és 2990 forint között mozognak majd, illetve limitált mennyiségben VIP jegy is igényelhető, 5000 forintos áron. A lányoknak a teljes szezonban - a nyitóbuli kivételével - péntekenként éjfélig ingyenes lesz a belépés.

Címkék: beach club
https://recorder.blog.hu/2013/06/21/ma_nyit_a_siofoki_borsodi_beach_club_indul_a_leghosszabb_vizparti_fesztival
Ma nyit a siófoki Borsodi Beach Club, indul a leghosszabb vízparti fesztivál
süti beállítások módosítása