Kylie egy hotelszoba padlóján hentereg új videójában

2013.06.13. 19:16, Frontrecorder

kylieskirt.jpg

Ahhoz képest, hogy év elején még arról szólt a fáma, hogy egy időre felhagy a popkarrierjével, Kylie nemrég előrukkolt egy fülbemászó új dallal, amelyhez most megérkezett a divatfilmbe oltott lyric video. Kylie egy napfényárban úszó szállodai szobában illegeti magát csábosan, rázza a legtökéletesebb testrészét, hentereg a padlón - és gyönyörű, mint mindig.

kylie_1.jpgA tavaly pályafutása 25 évét ünneplő, idén 45 éves popminyon olyannyira nem tart szünetet, hogy már javában dolgozik 12. stúdióalbumán, immár új menedzsmentje, Jay-Z Roc Nation nevű cége segédletével, amely az énekesnő saját elmondása szerint máris több, a kívánságlistáján szereplő dalszerző-producerrel összehozta őt. A Skirt című, dubstepes dance-pop dalt a - mostanában pornográf promóvideóival feltűnést keltő - R&B-májer The-Dream és a skót electro-house producer Nom De Strip (Chris Elliott) írták, hozzá a múlt héten sebtiben készült az alábbi videó, abból a mintegy ezer fényképből, amit egy Los Angeles-i hotelszobában, mindössze három óra alatt lőtt Kylie-ról az ausztrál divatfotós Will Davidson. Az énekesnő fekete Alexander Wang-ruhát és hozzá Jimmy Choo tűsarkú cipőt visel, a fenék a sajátja.

A Holy Motors című francia művészfilmben vállalt szerepe után Kylie legutóbb egy fantasy-hercegnőt alakított a Funny Or Die poénvideó portálra forgatott kamuelőzetesben:

https://recorder.blog.hu/2013/06/13/kylie_egy_hotelszoba_padlojan_hentereg_uj_videojaban
Kylie egy hotelszoba padlóján hentereg új videójában
süti beállítások módosítása