Kylie kirúgta azt, aki sztárt csinált belőle, és a zenétől is elfordul

2013.01.13. 19:41, recordernews

kylieterry.jpg

Az ausztrál énekesnő 2012-ben egy teljes éven át ünnepelte karrierjének elmúlt negyed évszázadát, ezért is csapódott be váratlanul a hír, hogy köszöni szépen, de most egy ideig nem kér a zenélésből – és menedzseréből sem. Pedig nem kevesebbet köszönhet neki Kylie, mint azt, hogy még alig volt 19 éves, de ő máris úriember módjára beemelte a rivaldafénybe.

HOGYAN VETT RÉSZT A DIVAT KYLIE MINOGUE ELMÚLT 25 ÉVÉBEN?

A Terry Blamey-vel (lásd fenti képünkön, ami a tavalyi Művész és Menedzser díjátadón készült) való szakítást egy forrás a Sunday Mirrornak így kommentálta: "Kylie döntése, hogy egyelőre nem csinál dalokat, és hogy elbúcsúzik Terrytől, igazán sokkoló volt. Amióta betört a slágerlistákra a nyolcvanas években, Terry volt az ember a kulisszák mögött. De Kylie most azt mondja, hogy nem kér többet abból a nyomásból, ami a zenei karrierrel jár. Több időt akar szentelni magára és a színészetre. Talán azt gondolja, hogy popsztárként szinte mindent elért, amit csak lehetett."

Aki be akar csatlakozni a 43 éves énekesnő filmes karrierjébe, annak mondjuk, hogy legutóbb a Holy Motors című 2012-es francia fantasyben mutatta meg magát, mi pedig azt mutatjuk egy rövid videón, hogyan szerepelt egy popóvillantós kamureklámban még tavaly ősszel. Tényleg kiváló színésznő!

Címkék: kylie minogue
https://recorder.blog.hu/2013/01/13/kylie_kirugta_azt_aki_sztart_csinalt_belole_es_a_zenetol_is_elfordul
Kylie kirúgta azt, aki sztárt csinált belőle, és a zenétől is elfordul
süti beállítások módosítása