A Strange Hour – exkluzív Recoil-mix este nyolctól élőben

2013.02.26. 18:10, rerecorder

ASH_radiospecial_artwork-1024-1024.jpg

Egyszeri és megismételhetetlen esemény következik ma este nyolc órától itt a Recorderen és a Neston online rádión, ahogy azt már majdnem két hete beharangoztuk, Alan Wilder egyórás Recoil-mixét lehet hallgatni, melyet Paul Kendall-lal készített az A Strange Hour In Budapest koncertfilm hanganyagából. A mixet számos országban egyszeri alkalommal mutatja be Wilder, Magyarországon csak itt és most fülelhető, élő adásban nyolc és kilenc óra között.

A Recoilnak viszonya van Magyarországgal, Alan Wilder kétszer is fellépett nálunk Selected című best ofjának Selected Events című műsorával, a második, 2010 decemberi, Szikra moziban tartott koncertet pedig egy magyar filmes műhely, Herkó Attila rendező és Umatik-stábja rögzítette. A Recoil - A Strange Hour In Budapest film Blu-Ray-en jelent meg tavaly nyáron, de látható volt magyar moziban is, melyre Wilder is elkísérte a filmet és a nézőkkel is beszélgetett. Most ismét turnéztatja egy projektjét az egykori Depeche Mode-tag, melynek keretében a film hanganyagából készített mixe minden országban csak egyszeri alkalommal kerül adásba. Magyarországon a Nestonon és itt a Recorderen hallható az A Strange Hour című mix, mely a közönség hangja nélkül, a koncerten használt sávokból került összeszerkesztésre.


OLVASD ALAN WILDER-INTERJÚNKAT, MIKÖZBEN A RECOIL-MIXET HALLGATOD!

A mix az alábbi lejátszón, a play gombra kattintva hallható este 20.00-tól (előtte és utána a Neston aktuális műsora szól):

Címkék: alan wilder recoil
https://recorder.blog.hu/2013/02/26/a_strange_hour_exkluziv_recoil-mix_este_nyolctol_eloben
A Strange Hour – exkluzív Recoil-mix este nyolctól élőben
süti beállítások módosítása