Közel 100 perces lesz az új Knife-album

2013.01.27. 11:02, recordernews

knifebw.jpg

A héten ugyan felkerült a világ hálójára az első, hivatalosnak tűnő videó a svéd duó következő lemezéről, de aztán azzal a lendülettel el is tűnt (annyi viszont kiderült belőle, hogy mind a két Knife-tag szerepelt benne). A rajongók azonban akcióba léptek, hogy minél több mindent kiderítsenek a soron következő lemezről, és ebben-abban sikerrel is jártak - és persze még az első kislemezdalt, a Full of Fire-t is visszatöltötték a YouTube-ra, persze csak saját barkácsképsorok kíséretében.

AHOGY AZ VÁRHATÓ VOLT, A KNIFE SEJTELMESEN VEZETTE ELŐ AZ ÚJ ALBUM ÉRKEZÉSÉT.

Az egyik rajongói Twitter-csoport például tegnap rátalált a Shaking The Habitual címet viselő lemez lehetséges borítójára, és mivel ezt az Amazon.com-on találták, esélyes, hogy tényleg ez a szembarátnak véletlenül sem nevezhető artwork lesz az, amivel az album kikerül a boltok polcaira, és ha belenézünk a svédek Facecebookos fényképeibe, akkor még biztosabbak lehetünk ebben.

Szóval, a borító:

knife_1.jpg

Karin Dreijer Andersson és Olof Dreijer testvérpáros aztán kicsit besegített mindenkinek a kincskeresésbe, és elárulták, hogy az album április 8-án jelenik meg Európában a Brille / Mute gondozásában, valamint azt is, hogy 13 dallal készülnek, amik összesen a kilencven percet is átlépik, tehát dupla vagy tripla lemezzel érdemes számolnunk. Lesz egyébként 37 másodperces átvezető és több mint 19 perces opusz is, komplett dallista itt található.

A BORZONGATÓ HANGÚ KARINNAL KÉSZÜLT INTERJÚNK ITT OLVASHATÓ.

Keddre ígérte a Knife a Full of Fire hivatalos videóját a hivatalos csatornán, addig itt egy rajongói verzió, a zenét már ebben is lehet csekkolni:

MAGYAR EMBER KNIFE-REMIXE? BIZONY, FINE CUT BODIES KÉSZÍTETT EGY ILYET!

Címkék: the knife
https://recorder.blog.hu/2013/01/27/kozel_100_perces_lesz_az_uj_knife-album
Közel 100 perces lesz az új Knife-album
süti beállítások módosítása