Hudson Mohawke leigazol Kanye Westhez

2013.01.18. 12:40, recordernews

hudmo.jpg

Rövid hír, de még így is bomba, ha igaz: a Dummy tegnap észrevett egy tweetet, amit a Hudson Mohawke-ot menedzselő United Managament egyik fő embere, Simon White tett közzé, és az állt benne, hogy a tehetséges skót elektronikus beatmaker aláírt a G.O.O.D Music-kel, ami egészen véletlenül Kanye West lemezcége.

KANYE ÉLETÉBEN IS SZÉPEN ZAJLANAK A VÁLTOZÁSOK: HAMAROSAN APA LESZ.

White Twitterén nem találtuk meg az ominózus bejegyzést, nyilván törölte időközben, a TNGHT-formáció egyik felét képező HudMo pedig fiatalos hévvel kelt ki szintén a mikroblogon azzal, hogy mindenki fejezze be a bejelentgetést,"nincs semmi bejelentenivaló addig, amíg az hiteles forrásból nem érkezik." A FACT Magazin azonban utánajárt e-mailben, és White nekik is megerősítette, hogy bizony erről van szó, fontos viszont, hogy csak mint producerként (itt most: zenéket gyártó vendégmunkásként, legalábbis mi így értelmeztük) igazol le a kiadóhoz, a saját művészneve alatt továbbra is a Warpnál adja majd ki a dolgait.

És hogy milyen az, amikor Hudson Mohawke énekeseknek adja a zenéit? A G.O.O.D Music tavaly őszi válogatásalbumán már megmutatta ezt egy számmal, amire John Legend és Teyana Taylor énekelt:

https://recorder.blog.hu/2013/01/18/hudson_mohawke_leigazol_kanye_westhez
Hudson Mohawke leigazol Kanye Westhez
süti beállítások módosítása