Gépfegyverezős divatvideóhoz írt zenét A$ap Rocky

2013.01.18. 16:42, Frontrecorder

hoodbyair.jpg

Három férfimodell félautomata gépfegyverrel tüzel ránk a Hood By Air New York-i extrém streetwear márka új promóciós videójában, amelyhez az extravagáns rapper, A$ap Rocky írt kísérőzenét. A divatfilmet Lady Gaga kreatív stábjának korábbi igazgatója rendezte.

A futurisztikus és merész férfiruháival - melyek közt gyakoriak a szoknyák és a rövid topok - a divatvilágot rendre meghökkentő Hood By Air 2013 tavaszi/nyári kollekcióját tehát az a művészeti vezető/fotós Matthew Williams rendezte, aki Lady Gaga ex-pasija, illetve az énekesnő imidzséért felelős team, a Haus of Gaga vezetője volt, de dolgozott Kanye Westtel is. Williams ebben az alig több mint egyperces divatvideójában sem riad vissza a polgárpukkasztó, ámbár ezúttal akár még gondolatébresztőnek is mondható hatáskeltéstől: három férfimodell áll szemben a kamerával, majd félautomata fegyvereikkel bőszen tüzelni kezdenek a nézőkre zavarba ejtő, a kéjes düh és az átszellemült öröm közötti arckifejezéssel, miközben a hátuk mögött sportesemények képei és háborús jelenetek váltakoznak. Íme:

A rövidfilmhez a márka nagy rajongója, a cloud rap New York-i királya, A$ap Rocky írt drámai, vészjósló hangulatú aláfestő zenét. Az amúgy is divatőrült A$ap január 15-én jelentette meg bemutatkozó albumát (Long Live A$ap), amelynek a címadó dalához forgatott klipjében szinte kizárólag a Hood By Air ruhadarabjait viseli:

https://recorder.blog.hu/2013/01/18/gepfegyverezos_divatvideohoz_irt_zenet_a_ap_rocky
Gépfegyverezős divatvideóhoz írt zenét A$ap Rocky
süti beállítások módosítása