Megrázta magát a Knife: úton az új album

2012.12.14. 09:55, recordernews

knife.jpg

Hét évébe került a Karin Dreijer Andersson és Olof Dreijer testvérpárosnak, hogy visszatérjenek a szellemjárta játszóterekről, és ismét elmeséljék dalformában, mi mindent láttak ott. Azon kívül, hogy lesz, sokkal többet egyelőre nem lehet tudni az új Knife nagylemezről, és a duóról sem túl sokat, még mindig.

TOM BARMAN AZÉRT ELÁRULT ELÁRULT EGY TITKOT NEKÜNK A KNIFE ÉNEKESNŐJÉRŐL.

Ők ketten mindig nagyon ügyeltek arra, hogy misztikus köd lengje be a formációt: madárcsőrös maszkok, egyéb maszkok, színpadiasság (Karin ritka interjúik egyikében még azt is lenyilatkozta, hogy szerinte egészségtelen, ha egy zenész a saját arcával áll ki a színpadra), kevés sajtómegjelenés, távolmaradás a Grammy-djátadóktól. 2006 óta – akkor jelent meg legutóbbi és nagysikerű Silent Shout című albumuk – ráadásul mindketten saját útjukat járták, sokan talán már le is írták őket, most azonban hivatalos oldalukra felkerült egy teaser videó, ami persze kellőképpen sejtelmes, mintha csak egy álomból rángatták volna elő:

A videó mellé így szól a kommentár: "a zene annyira értelmetlen tud lenni. Vágyra volt szükségünk. Barátainkat és szerelmeinket kértük meg, hogy segítsenek." Jelentsen ez bármit is, az album jövő tavasszal érkezik Shaking The Habitual címmel.

Címkék: the knife
https://recorder.blog.hu/2012/12/14/megrazta_magat_a_knife_uton_az_uj_album
Megrázta magát a Knife: úton az új album
süti beállítások módosítása