Meg White nem örült a White Stripes sikerének

2012.12.10. 11:08, recordernews

white.jpg

A világot a Seven Nation Armyval felrázó, de 14 évnyi aktív zenélést követően tavaly feloszlott White Stripes frontembereként elhíresült Jack White az Esquire magazinnak mondta el, hogy egykori felesége és dobon közreműködő zenésztársa nem ám csak szimplán visszahúzódó volt.

A Blunderbuss címmel idén szólólemezzel előálló énekes új árnyalattal egészítette ki kettejük fekete-vörös-fehér színekben játszó történetét: szerinte ugyanis "lehetetlen volt a jó pillanatokon osztozni Meggel, mert ez őt nagyon nem érdekelte. Ha valami kellemes dolog történt, nem volt olyan, hogy megöleljük egymást, vagy igyunk rá egyet." Egy példát is említett, amikor éppen felvettek a stúdióban egy friss White Stripes-dalt, ő pedig nagyon megörült a végeredménynek, majd heves örömében körülnézett, és "Meg csak úgy ült ott, és a hangmérnök is csak úgy ült ott."

JACK WHITE KÉSŐBB EGY TŰZVÖRÖS MODELLEL, KAREN ELSONNAL IS ÖSSZEKAVART.

"Szóval így ment ez, hogy oké, jöjjön a következő dal. Csak én voltam ott magamnak, de ez volt a legjobb, ami történhetett. Megtanított bízni a megérzéseimben." Persze Jack belenyúlt azért a mérleg másik serpenyőjébe is, közölve, hogy voltak azért kincset érő pillanataik is. Ezeket nem részletezte, de annyit azért elmondott: csak ő tudná ezeket megosztani, mert hogy Meg sosem tenné, az holtbiztosra vehető.

Íme a detroiti duó legutolsó hivatalos videója, ami a 2007-es Conquesthez készült:

https://recorder.blog.hu/2012/12/10/meg_white_nem_tudott_orulni_a_white_stripes_sikerenek
Meg White nem örült a White Stripes sikerének
süti beállítások módosítása