Queens of the Stone Age, 30 Seconds to Mars és Jamie Woon a 2013-as VOLT Fesztiválon

2012.11.30. 12:34, recordernews

volt2013.jpg

Több mint fél évvel a soproni derbi előtt a szervezők máris bejelentettek öt biztos fellépőt. Megerősítették továbbá, hogy a VOLT Fesztiválnak továbbra is Sopron ad otthont, de a helyszínről többet nem árultak el.

"Korábban nem fordult elő, hogy még karácsony előtt világsztárok egész sorát jelenthettük volna be a soron következő VOLT Fesztiválra. Az első öt fellépő alapján ígéretes programnak nézhetünk elébe 2013-ban, de tárgyalások zajlanak még számos nemzetközi sztárral. A fellépők mellett a legtöbben természetesen arra kíváncsiak, hol lesz jövőre a VOLT. Ezzel kapcsolatban részleteket egyelőre nem szeretnénk elárulni, de azt megerősíthetjük, hogy tartjuk magunkat a régi szlogenünkhöz, mely szerint: Mindenütt jó, de legjobb Sopron!" – csepegtetett információt a dunántúli feszt két főszervezője, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert.

Ami már biztos: fellép a 2011-ben ugyanitt teltházat produkáló (azaz állítólag összesen 25 ezer ember előtt zenélő) 30 Seconds to Mars, az elektrohouse-ra reppelő és énekelő Example, a kifinomult és szexi és karakteres jelzőkkel illetett Jamie Woon, a lassan már saját soproni birtokon gazdálkodó Parov Stelar Band, de a bejelentés legerősebb bréking-tényezője mindenképpen a Queens Of The Stone Age eljövetele.

A QOTSA-FŐNÖK JOSH HOMME RÁADÁSUL TRENT REZNORRAL IS KÉSZÜL VALAMIRE.

Mindez videóban elmesélve:

https://recorder.blog.hu/2012/11/30/queens_of_the_stone_age_30_seconds_to_mars_es_jamie_woon_a_2013-as_volton
Queens of the Stone Age, 30 Seconds to Mars és Jamie Woon a 2013-as VOLT Fesztiválon
süti beállítások módosítása