Meghallgatható RZA kung-fu filmjének soundtrackje

2012.10.19. 16:33, recordernews

rza01.jpg

A Wu-Tang Clan vezére, RZA elkötelezettsége a harcművészeti filmek iránt régóta ismert, mint ahogy az is, hogy régi álma egyet rendezni végre. Az álomból mára valóság lett: The Man with the Iron Fists címmel elkészült a nagy mű, ami a 19. századi Kínában játszódik, és szerepet kapott benne többek között Russel Crowe, Lucy Liu, Cung Le (aki a Tekkenben játszott), Byron Mann (aki pedig a Street Fighter Ryu-ja volt), és persze a filozófus zenegyáros, RZA is, aki kovácsmesterként igyekszik megvédeni faluját.

Ő a forgatókönyvet egyébként Eli Roth-tal közösen írta, a soundtracket viszont már egyedül hozta tető alá, miután Quentin Tarantino, a film producere (naná) közölte vele, hogy hát ki más is rakná azt össze, ha nem ő, úgyis mindenki ezt várja el. És a jó hír: RZA kompilációját most teljes egészében végighallgathatjuk.

RZA EGY JOHN FRUSCIANTE LEMEZEN? IGEN, EGY ILYENNEL IS MEGLEPTE A VILÁGOT.

Impozáns a zenészek listája, akik elfogadták a felkérést: Kanye West, Method Man, Talib Kweli, The Black Keys, Wiz Khalifa, Flatbush Zombies, Pusha T, Ghostface Killah (teljes lista és további infók itt), ez pedig a lejátszó, amivel végigmehetünk az összes dalon, még a hivatalos megjelenés előtt.

Végül, hogy kerek legyen a kép, mutatjuk a november elején bemutatkozó film előzetesét is.

https://recorder.blog.hu/2012/10/19/meghallgathato_a_rza-film_soundtrackje
Meghallgatható RZA kung-fu filmjének soundtrackje
süti beállítások módosítása