Trent Reznor üzeni: közelít az új EP

2012.09.23. 18:21, recordernews

trentr.jpg

Facebook-oldalán egy (a fenti) fotóval megtámogatott posztban világosította fel a világot Trent Reznor arról, miért burkolózott mostanában mély hallgatásba. Mint kiderült, több dolog miatt is, amik közül "van, amelyikre néhányan talán már számítottatok, a többire meg talán nem"  írja.

A Nine Inch Nails-vezér egyrészt azt közölte, hogy csapata, a rajta kívül feleségét, Mariqueen Maandiget, valamint Atticus Rosst és Rob Sheridant tömörítő zenekar, a How To Destroy Angels hivatalosan is belépett a Columbia Records kötelékébe. Másrészt érkezik soron következő EP-jük, a The Omen, ami már itt fog megjelenni novemberben. Ezen hat dal lesz, amik közül többnek is szorítanak majd helyet a 2013 elején érkező nagylemezen. "Csinálunk még pár videót, fel is lépünk, de egyelőre ez minden, amit erről most mondani tudok"  tette hozzá.

A ZENEKAR KÉSZÍTETT MÁR BRYAN FERRY-FELDOLGOZÁST IS. HALLGASD MEG NÁLUNK!

Ami a nagy kiadóhoz igazolást illeti, a felhúzott szemöldököket beelőzve Reznor megjegyezte: erről hosszasan tudna értekezni (és talán fog is egy interjúban, egészíti ki magát gyorsan), de most legyen elég annyi, hogy a teljesen független lemezkiadásnak ugyan vannak előnyei, de hiányosságai szintúgy. Egyébként meg nagyon izgatottak, hogyan fogadja majd a közönség az új zenéket, és szívesen mesélne még többet, "de tudjátok, hogy megy ez... akkor már nem lenne olyan jó buli!"

Buli helyett egy nyugtalanító How To Destroy Angels-videó, a dal az előző, 2010-es EP-ről való:

https://recorder.blog.hu/2012/09/23/trent_reznor_uzeni_kozelit_az_uj_ep
Trent Reznor üzeni: közelít az új EP
süti beállítások módosítása