Park: Ingyenes Supernem és Afrika Bambaataa

2012.06.07. 11:59, Recorder.hu

(X) Belépőjegy nélkül nézhető meg a Supernem csütörtök esti, június 7-ei koncertje a Budapest Parkban, ugyanúgy, ahogyan a fantasztikus zulukirály és hiphop-keresztapa, Afrika Bambaataa pénteki fellépése is. Az Ingyenes Nyílt Hét sok mindenre remek lehetőség a szórakozni vágyóknak. Azon túl, hogy az amúgy is nagyon kedvezményes belépőjegyekért nem kell tülekedni a pénztáraknál, bejárható a teljes Park valamennyi négyzetcentimétere, kipróbálható és megízlelhető minden, ami szemnek, szájnak és persze fülnek is ingere. 

Ha sikeresen elnyújtózunk a zenei és élmény-kavalkád tengerében, ne feledjük a szemünket is nyitva tartani, hiszen a színes konténerekből lego-szerűen megépített környezet látványa az esti fényjátékban felér egy egész napos relaxációs kezeléssel. De mindenekelőtt energiát ad és hatékony felkészülést biztosít a dolgos hétköznapokra és a júniusi programözönre egyaránt. 

Mert a Parkban lesz mire felkészülni: június 14-én, csütörtökön "Bob Marley és Manu Chao Vas megyei keresztgyereke", az Ocho Macho hív bulizni mindenki a Park Nagyszínpadához. 15-én, pénteken Budapest legnagyobb szabadtéri házibulija veszi kezdetét. Pénteken a Like’90 Party már fél 7-től beindul a népszerű rádiós páros, Péter Petra és Rákóczi Feri vezényletével. Totális popikon-felhajtás lesz: fellép az Ámokfutók, az Animal Cannibals, Baby Gabi, a Kozmix, Tóth Gabi és jön majd Fluor Tomi is. Szombaton a PASO Sound System pörgeti fel a hangulatot, majd fél 9-kor a brit E-Z Rollers Special lép fel egy különleges vendéggel, a Kosheenből ismert zseniális énekesnővel, Sian Evans-szel kiegészülve.

A Retro Kertben és a Soproni Dómban óriáskivetetőn nézhetjük a legjobb sporteseményeket, közben élvezhetjük a jobbnál jobb akciókat és a pörgést, ami velünk lesz egész nyáron át. Kezdetét veszi a jól megérdemelt vakáció-hangulat! Június 20-án, szerdán a Leander, majd 22-én a brit Goldie feat. MC GQ, másnap a Colorstar, június 26-án a Subscribe, majd az Irie Maffia, június 28-án pedig az Infected Mushroom lesz a Park kiemelt vendége.

Júliusi előzetes: 5-én Žagar, 6-án Paso, július 10-én Péterfy Bori & Love Band, július 12-én Boban & Marko Markovics Orkestar (SRB), július 20-án Gocco (J).

www.facebook.com/parkofficial

Helyszín: Budapest, IX. ker., Soroksári út 60. 

 

https://recorder.blog.hu/2012/06/07/park_ingyenes_supernem_es_afrika_bambaataa
Park: Ingyenes Supernem és Afrika Bambaataa
süti beállítások módosítása