Miért ne lehetnél pont te a Neston designere?

2012.05.07. 10:11, Recorder.hu

(X) Izgalmas kihívás elé állítja a Neston hallgatói kreativitását: az internetes zeneszolgáltató pályázat útján keresi online lejátszójának új küllemét. Minimális megkötések mellett szinte teljes alkotói szabadságot biztosítanak a jelentkezőknek, a legjobb látványterv beküldője pedig együtt bulizhat a csapattal a július 12-től 15-ig tartó újvidéki EXIT Fesztiválon, ahol fellép többek között a Duran Duran, Erykah Badu, a Guns N' Roses, a New Order és Plan B is.

 

Akik annak idején odavoltak az EST Fm és a radiocafe 98.6 zenei attitűdjéért, azoknak biztosan ismerősen cseng a Neston név is, hiszen ez az online platform viszi tovább azt a bizonyos, a fenti rádiók audiostratégájaként megismert Nesta zenei szellemiségét. A stáb most egy kis játékra invitálja a hallgatóságot, illetve közülük is azokat, akik nem ugranak el a számítógép elől egy képszerkesztő program láttán. Akik még használni is merik a szoftvert, netán van néhány ötletük a témában, azok valószínűleg már a C-verziót is összerakták fejben, mire a szöveg olvasásában idáig elértek.

A pályamunkákat a Neston Facebook-oldalán az ebből az apropóból készült Be A Player! alkalmazás segítségével lehet feltölteni június 4-ig. Egy alkotó több munkát is beküldhet, de előtte ajánlott a játékleírást és az abban szereplő feltételeket elolvasni. A pályamunkák közzététele után a Neston facebookos rajongói választják ki a győztest szavazás útján. A nyertes amellett, hogy két héten keresztül a saját, nevével ellátott munkáját láthatja az Neston lejátszóján, díjmentesen ott lehet az EXIT Fesztivál egy tetszőleges napján a Neston mögött álló Nestával és társaival.

A pályázóknak szükségük lehet az eredeti Neston player psd-jére is, ami az alábbi linkre kattintva tölthető le: 

http://dl.dropbox.com/u/9709220/%20nestonplayereredeti.psd

A kiírás további részletei: 

http://www.facebook.com/nestonmusic/app_398348900185193

 

https://recorder.blog.hu/2012/05/07/miert_ne_lehetnel_pont_te_a_neston_designere
Miért ne lehetnél pont te a Neston designere?
süti beállítások módosítása