Lady Gaga: Stuck On Fuckin' You + Take You Out (kiadatlan demófelvétel)

2011.12.25. 09:08, -recorder-

Azon törtem a fejem, mit adhatnék a Kis Szörnyeimnek karácsonyra, és végre rájöttem!” – írta Facebook-és Twitter-oldalán rajongóinak a Mother Monster, azaz Lady Gaga még csütörtökön. „Karácsony napján kiszivárogtatok egy kiadatlan dalt, ami nem került rá a Born This Way albumra. Élőben vettük fel, egyetlen nekifutásra, a turnébuszon. Cenzúrázatlan verzió.” A New York-i énekesnő már a hálaadás napi tévéműsorában előadott egy elegáns szvingzenekaros White Christmas feldolgozást, így sejthető volt, hogy most valami mással készül, és ahogy ígérte, helyi idő szerint karácsony éjfélkor ki is tette a felvételt, mely már Stuck On Fuckin' You címével is kilóg a popzenészek idei karácsonyi ajándékdalai közül. Lady Gaga nem lenne Lady Gaga, ha nem adta volna ki, és a Recorder sem lenne Recorder, ha nem mutatnánk be, ahogy bemutat a világnak.

Minnesotában írtam egy Monster Ball-koncert után a turnébuszon... Fernando gitározott, Paul ült dobgépnél, én pedig ott írtam meg és énekeltem fel, az utolsó percben meg már freestyle-ban nyomtam – sőt igazából a dal felében. Jól be voltunk nyomva, és számokat vettünk fel ott a buszon. A kreatív szellemünk valóságos kis időkapszulája” – írta magyarázatként Lady Gaga a mocskosszájú spontán blues dal elé, melyet a Born This Way, The Edge Of Glory és Bloody Mary című számainak társszerző-producerei, a képünkön látható Fernando Garibay és Paul Blair (DJ White Shadow) segédletével rögzített a Monster Ball turné alatt, 2010 augusztus végén.

.


egy másik kiadatlan Gaga-szerezmény, ami most hétvégén szivárgott ki, a Pop Muzik című 1979-es M-sláger hangmintáját is tartalmazó Take You Out, melyet az énekesnő még 2008-ban írt „egy másik előadó részére” (mint a dalszöveg is jelzi, a legutóbbi focivébére szánták), de végül nem használták fel:

www.ladygaga.com

összeállította: Déri Zsolt

.

Címkék: karácsony lady gaga
https://recorder.blog.hu/2011/12/25/lady_gaga_stuck_on_fuckin_you
Lady Gaga: Stuck On Fuckin' You + Take You Out (kiadatlan demófelvétel)
süti beállítások módosítása