Radiohead: Little By Little (Caribou Remix) + Staircase + The Daily Mail (élő felvételek)

2011.07.02. 16:00, -recorder-

A Radiohead az idei The King Of Limbs album kampányában a letölthető és a fizikai kiadás, az újság és az újság-album”, a klip, a kiegészítő kislemez, a további új számokat is tartalmazó lemezbemutató film és a Glastonbury-meglepetéskoncert után most a nyár folyamán az album dalaiból készült remixeket jelentet meg kettesével 12 inch-es vinyl korongokon. A maxisorozat első darabja július 4-én kerül piacra, és két kanadai elektronikus zenész, a Caribou név alatt manapság már Londonban dolgozó Dan Snaith és a montreali house producer Jacques Greene egy-egy remixét tartalmazza, melyek már a megjelenés előtt meghallgathatók itt a Recorderen (a következő maxin Nathan Fake a Morning Mr. Mapgie-t, Mark Pritchard pedig az album Bloom című számát dolgozza át, a további remixerek nevét folyamatosan hirdetik ki). A Caribou- és Jacques Greene-remix mellett bemutatunk két eddig kiadatlan Radiohead-dalt is élőben: a tévékbe szánt From The Basement lemezbemutató filmből való Staircase-t és a Glastonbury fesztiválon előadott The Daily Mailt.

a Little By Little Caribou-remixe és a maxi B-oldalára került Jacques Greene-féle Lotus Flower itt hallható:

itt a From The Basement lemezbemutató film első publikált részlete, a stúdióverziójában még kiadatlan Staircase című dal, melynek ezen az élő felvételén a zenekar a neves angol dobossal, Clive Deamerrel (Portishead, Roni Size Reprazent, Robert Plant and the Strange Sensation stb.) közösen játszik:

egy másik kiadatlan Radiohead-szám, a korábban csak a frontember Thom Yorke szólóelőadásában ismert The Daily Mail a Glastonbury fesztiválon – szintén Clive Deamerrel kiegészülve – adott meglepetéskoncertről:

www.radiohead.com

összeállította: Déri Zsolt 

https://recorder.blog.hu/2011/07/02/radiohead_little_by_little_caribou_remix
Radiohead: Little By Little (Caribou Remix) + Staircase + The Daily Mail (élő felvételek)
süti beállítások módosítása