The Qualitons a Müpában – nyereményjáték

2011.06.23. 18:15, Recorder.hu

Művészetek Palotája, 2011. június 25.

(X) A 2008-ban alakult Qualitons akkor vált szélesebb körben ismertté, amikor Kovács Katival adott közös koncerteket, majd tavaly saját szerzeményekből álló első lemezét is megjelentette Panoramic Tymes címmel. A 60-as és 70-es évek zenei öröksége inspirálta, funkot, beatet és jazzt korhűen elegyítő együttes szombaton új, sosem hallott műsort állít a Müpa színpadára – a Recorder pedig két szerencsés nyertest ültet a Müpa nézőterére. Mindössze egy kérdésre kell helyesen válaszolni. 

A tánczenekarként befutott Qualitons a Müpa hagyományaihoz illeszkedve most a megszokottnál nyugodtabb és veretesebb, a különleges koncertterem lehetőségeit kihasználó repertoárt mutat be: Vicsek Viktor videoinstallációja mellett szerepet kap egy cimbalom és egy szitár is, meg persze egy-két gitár, melyeket főleg Szőke Barna fog megszólaltatni. 

Kérdésünk: milyen színű a Qualitons-gitáros Szőke Barna haja? Aki szeretne ingyen részt venni az eseményen, nyomja meg a Tetszik/Like gombot itt, közvetlenül a cikk felett ÉS küldje el a válaszát e-mailben a jatek@recorder.hu címre. A  két személyre szóló tiszteletjegyet a koncert napján, szombaton délben sorsoljuk ki, a nyertest e-mailben értesítjük. A belépőt este a helyszínen lehet majd átvenni.

https://recorder.blog.hu/2011/06/23/the_qualitons_a_mupaban_nyeremenyjatek
The Qualitons a Müpában – nyereményjáték
süti beállítások módosítása