A Manic Street Preachers 70 számos lemezt tervez

2010.11.20. 14:20, -recorder-

A szeptemberben megjelent Postcards From A Young Man után Nicky Wire-ék már a következő albumot tervezik. Még az is lehet, hogy 70 dal lesz rajta!
 
Még javában tart a Postcards From A Young Man turnéja (környékünket egyelőre sajnos messze elkerülve), de az utóbbi években ismét nagy kreatív erőre kapott walesi trió máris nekilátott következő lemez megírásának. Nicky Wire basszusgitáros-szövegíró-megmondóember, aki 41 évesen is képes volt előkelő helyezést elérni az idei NME Cool Listen, azt nyilatkozta, hogy a Manic Street Preachers előkészületben lévő tizenegyedik albuma a tervek szerint a 70 Songs Of Hatred And Failure (A gyűlölet és kudarc 70 dala) címet kapja majd.

Azt még az utóbbi időben szinte ipari mennyiségben termelő Manicstől is nehezen képzeljük el, hogy tényleg 70 dalt adnának ki egyszerre, Wire mindenesetre leszögezte, hogy ismét stílusváltás következik a zenekarnál: a slágerlistákkal jó barátságot kötő Postcards From A Young Man után megint valami másra kell számítani. „Tömény élvezet lesz az a lemez. Az előző album esetében minden létező melódiát kijátszottunk a testünkből, éppen ezért nagyon melodikus és kommersz lett. Nem hinném, hogy képesek lennénk folytatni azt az irányt, maximum csak az energia szempontjából” – nyilatkozta Wire az új lemezről, majd poénkodva hozzátette: „Eggyel több dal lesz rajta, mint a Magnetic Fields albumán”. (A Stephin Merritt vezette bostoni Magnetic Fields együttes 69 Love Songs című 1999-es tripla konceptlemezén pontosan annyi szám szerepel, mint amennyit a címe jelez – a szerk.)
 
(nme.com)

http://www.manicstreetpreachers.com

https://recorder.blog.hu/2010/11/20/a_manic_street_preachers_70_szamos_lemezt_tervez
A Manic Street Preachers 70 számos lemezt tervez
süti beállítások módosítása