Kilépett a Drums egyik gitárosa

2010.09.18. 11:45, -recorder-

Háromtagúra fogyott a New York-i, pontosabban brooklyni székhelyű Drums együttes, mely címnélküli bemutatkozó albumával az év egyik nagy felfedezettjének számít.
 
A kvartettet a veszteség a Surfer Blooddal közös amerikai turnéján érte – ekkor döntött úgy Adam Kessler gitáros, hogy kiszáll (Kessler már a Drums egyik elődjében, a 2003 és 2006 között működő Ekland nevű popzenekarban és annak Golden című 2005-ös albumán is ott pengetett Jon Pierce frontember mellett). A gitáros döntésének okairól egyelőre nincs hír, mint ahogy arról sem, hogy a többiek kivel pótolják majd őt – még akár az is elképzelhető, hogy mint az utóbbi időszak hasonló kiválásainak esetében (Scissor Sisters, Interpol), úgy náluk sem lesz új hivatalos tag. Röviddel kilépése előtt Kessler még részt vett az együttessel a readingi és leedsi fesztiválokon, épp ezért is volt váratlan a döntése. A többiek – Jonathan Pierce énekes, Jacob Graham gitáros és Connor Hadwick dobos – a hírek szerint értetlenül állnak barátjuk távozásának ténye előtt, és természetesen sajnálják, hogy a zenekar trióvá zsugorodott.
 
A Drumsra, melynek debütalbumát sokan a 2010-es év egyik legjobb bemutatkozásának tartják, rossz idők járnak: a múlt héten a Manic Street Preachers basszusgitárosa, Nicky Wire nyilatkozta azt róluk, hogy rosszul van tőlük – de azért azon valószínűleg egy kicsit könnyebben túltették magukat.

 

https://recorder.blog.hu/2010/09/18/kilepett_a_drums_egyik_gitarosa
Kilépett a Drums egyik gitárosa
süti beállítások módosítása