Megint feloszlik a Faith No More

2010.09.16. 13:14, -recorder-

Mike Patton és társai másfél éve tértek vissza a porondra, de most ismét búcsúznak, ahogy már 1998-ban is tették – és ezúttal is „örökre”.

Rengeteg embernek okozott óriási örömöt, amikor a Faith No More 11 évnyi szünet után, 2009-ben visszatért a koncertszínpadokra – nosztalgiaturnéjuk többek között az az évi Szigetet is érintette. Mike Patton frontember, Billy Gould basszusgitáros, Roddy Bottum billentyűs, Mike ’Puffy’ Bordin dobos és Jon Hudson gitáros The Second Coming Tour elnevezésű koncertsorozata 2010. december 5-én véget ér a chilei Santiagóban, és nincs terv a folytatásra, sőt a – rossznyelvek szerint csak a pénz miatt kibékülő – zenekar ismét végleg elköszön (Patton a nyáron már elbúcsúzott a közönségtől, de novemberben még lesz egy fellépés Hollywoodban, valamint a már említett santiagói koncert).

Szerintem nagyszerű lett volna felvenni egy albumot. Jól kijöttünk egymással, mert mindenki nagyon régóta ismer mindenkit. De bonyolult ügy ez... Furcsa volt több mint egy évtized után visszatérni” – nyilatkozta Bottum, majd hozzátette: „Amikor ismét összeálltunk, az volt a cél, hogy ismét átéljük azt, amit annak idején. Fontos dolog volt számunkra, de igazából csak a koncertezés jött szóba” A „hogyan tovább?”-ról egyelőre nem nyilatkoztak a tagok: Patton nyilván visszatér a millió projektje közé, Bottumot visszavárja saját zenekara, az Imperial Teen, Gould nagy eséllyel megint producerkedik majd, Bordin esetleg megint beszáll dobolni Ozzy Osbourne-hoz, Hudsonról viszont (aki csak a legutolsó stúdióalbum óta számít a zenekar tagjának) végképp nem lehet sejteni semmit.
 

 

https://recorder.blog.hu/2010/09/16/megint_feloszlik_a_faith_no_more
Megint feloszlik a Faith No More
süti beállítások módosítása