TikTokról a színpadra – Vasárnap Fran Vasilić a Dürer Kertben!

2023.01.11. 14:41, srecorder

franvasilic.jpg

A horvát Fran Vasilić 2020-ban jelentette meg debütáló albumát, amelyet azóta hatmillióan streameltek Spotify-on. A kockás mellényes, bajszos előadó karizmájával, közvetlenségével, és őszinte hálószoba/indiepop dalaival vívta ki a közönség elismerését. Fran első magyarországi koncertjét tavaly, a Budapest Showcase Hubon adta, január 15-én pedig visszatér Budapestre.

A horvát Fran Vasilić élete első 19 évet Krk szigetén töltötte hálószoba/indiepop dalainak írásával, majd TikTok-videóinak köszönhetően robbant be a zenei színtérre. Retrovizor című debütáló albuma egyből az Apple Music Top 100 Alternative Album listáján nyitott Malajziában, Spotify-on pedig átlépte a 6 milliós lejátszás. A karantén közepén született anyag segített, hogy az önsanyargatást átfordítsa a szenvedélyébe, a fájdalom helyébe pedig célok lépjenek. Zenéjére olyan előadók hatottak, mint a Strokes, a Black Keys, Gus Dapperton, vagy Rex Orange Country.

Vasilićet több mint 4 millióan követik a TikTokon, és több mint 4 millióan streamelték legutóbbi, 2021-es kiadványát is, amely számos pozitív kritikát kapott. Koncertjei megkapók és közvetlenek, így könnyű kapcsolódni hozzá. Aki nem volt ott a novemberi koncertjén, annak azért, aki ott volt, annak azért ajánljuk Fran Vasilić januári fellépését.

Jegyvásárlás. Facebook-esemény.

https://recorder.blog.hu/2023/01/11/tiktokrol_a_szinpadra_vasarnap_fran_vasili_a_durer_kertben
TikTokról a színpadra – Vasárnap Fran Vasilić a Dürer Kertben!
süti beállítások módosítása