Hopp! Megjelent egy Fever Ray-lemez!

2017.10.27. 10:41, RRRecorder

fever_ray_plunge.jpg

A múlt héten még csak egy zavarba ejtő videó jött ki, most meg a teljes lemez, a második a 2009-es Fever Ray-bemutatkozás után.

Titokzatos felvezetés után múlt héten jelent meg a To The Moon And Back videója, ami alább látható, munkahelyen tartozkodók, érzékeny idegzetűek inkább ne nézzék - a talán reanimált bohóczombi (?!), aki maga Fever Ray (Karin Dreijer), egy egyre bizarrabb fétispartiba vagy mibe keveredik, mindenesetre történnek itt dolgok. A klip vége nyitva marad, talán lesz folytatása - jegyezték meg sokan, de így is meglepetés lett, hogy a teljes, Plunge című album megjelenése lett a következő lépés. Mármint olyan meglepetés, amire a heti rendszerességű meglepetés!!!-ek korában sem számítottak sokan.

FEVER RAY-INTERJÚ A RECORDEREN, 2010-BŐL

Fever Ray első, cím nélküli albuma 2009 elején jelent meg, és a kritikusok rettenetesen szerették. A számok többségének szerzője egyedül Dreijer, majd' mindegyiket társproducerként is jegyzi; a következő producerekkel dolgozott együtt: Paula Temple, Deena Abdelwahed, NÍDIA, Tami T, Peder Mannerfelt, Johannes Berglund.

 

Címkék: fever ray
https://recorder.blog.hu/2017/10/27/hopp_megjelent_egy_fever_ray-lemez
Hopp! Megjelent egy Fever Ray-lemez!
süti beállítások módosítása