Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Spriccelés a szereposztó díványon - BEKVART-klippremier

2017.09.28. 15:31, RRRecorder

bekvart_spritz.jpg

A BEKVART sokat veszekedett, aztán vacogott és röhögött a Spritzermann forgatásán. Itt látható először.

A BEKVART teljes nevé Bánfalvi Eszter Kvartett, ám nem játszik benne Bánfalvi Eszter, nem négy tagja van és nem jazz. Hanem ők azt mondják magukról, hogy „csajozós rock”, és színészek alkotják az együttest (kivéve egy embert, aki zenész). A Cseh Tamás Program támogatásával készült el első klipjük (és készül bemutatkozó lemezük is), a konkrét, kézzel fogható illetlenséget ugyan nem tartalmazó, ám így is rendkívül, mondjuk így, szuggesztív Spritzermann. Maga a zenekar látható benne (mondtuk: színészek); a szokásos pornós felállást megfordítva itt a férfiak vannak a szereposztó díványon, és két nőnek kell megmutatniuk, mire képesek. Ugyan sok mókás nehézség árán, de végül összejön, hogy mindenki Spritzermann legyen, értitek ;-)

A dal megszületéséről Keresztény Tamás (basszus, gitár, ének) mesélt: „Akkora veszekedés még sosem volt a zenekar életében, mint amekkorát az alkotótáborban a Spritzermann kirobbantott. Hogy akkor most voltaképpen legyen, vagy ne legyen. A dal szerzője, Formán Bálint azon a véleményen volt, hogy ne legyen. Kiabáltunk egymással, fröccsöztünk, aludtunk, aztán másnap megcsináltuk."

SPRICCELÉS ÉS MÉG SOK MINDEN MÁS 18+: EGY ÉV LEGNÉZETTEBB KORHATÁROS KLIPJEI

A klipről, melynek rendezője a Wellhello #sohavégetnemérős filmjét is jegyző Tiszeker Dániel, Formán Bálint (gitár, billentyű, ének) nyilatkozott: "Nagyon vártuk a vizes jelenetet, mert elég meleg volt. Hálistennek tudtuk előre, hogy mire készülnek a filmesek, úgyhogy beszereztünk pár rozoga hangszert, nem az igaziakat tettük tönkre. Jó fejek voltak a tűzoltók, mert nem egyből a fejünkre céloztak maximális erővel, de azért így is eléggé izgultunk, hogy le ne mosson minket a domboldalról. Törölközőt viszont persze senki nem hozott, úgyhogy utána fél órát vacogtunk, mivel akkor már a Nap is lement. [Keresztény Tamás közbevetése: "Én hoztam törölközőt."] Elég régóta ismerjük egymást, de annyit még nem röhögtünk a másik fején, mint a kanapés jelenetek forgatása közben. Kárpáti Palkó Super Mario-szerű karaktere többeket megihletett, hogy egy sorozatot kéne köré építeni."

bekvart_klip.jpgA BEKVART egyébként 2010-ben alakult a Kaposvári Egyetem színész szakos hallgatóiból, és a névről ezt mondják: „több rossz lehetőségből (Albatros, Students stb.) a legrosszabbat választottuk”. Mivel a koncertjeiken 6-10 ember játszik egyszerre, többen többféle hangszeren is, ezért ezek látványos show-k. A honlapjuk itt található, a Facebookon itt vannak, legközelebb október 26-án lehet őket látni a Kuplungban, ott mutatják be az említett, most még készülő lemezt, Facebook esemény itt.

A teljes tagság így néz ki: Formán Bálint - gitár, billentyű, ének; Fehér Balázs Benő – dob; Horváth Szabolcs – gitár; Kárpáti Pál - Klarinét, perkák; Keresztény Tamás - basszus gitár, ének; Lábodi Ádám – ének; Lovas Rozi – billentyű; Tolnai Hella – hegedű; Vitányi-Juhász István- rap, show; Garami Samuel Miksa – Trompita; főfőnök: Zságer-Varga Ákos (Zagar).

 

 

 

 

https://recorder.blog.hu/2017/09/28/18_spricceles_a_szereposzto_divanyon_bekvart-klippremier
18+ Spriccelés a szereposztó díványon - BEKVART-klippremier
süti beállítások módosítása