Aludj együtt másokkal és oszd meg az álmaidat. 4DSOUND presents NOQTURNL with Dasha Rush, John Connell and Florence To.

2016.11.20. 12:55, Recorder.hu

4dsound_noqturnl_650.jpg

(X) November 26-án a vizuális művész Florence To és a hangdizájner John Connell visszatér a dél-budai Spatial Sound Institute-ba egy újabb NOQTURNL performansszal, az egész estés meditációval az álom és ébrenlét között.

Az elmúlt két évben a 4DSOUND életében kiemelt szerepet töltött be a NOQTURNL eseménysorozat, amely Paul Oomen kreatív igazgató fejlesztéséban valósult meg. A közönség alvás és ébrenlét közötti vezetése során, Connell és To térbeli szobák sorozatát teremtik meg, finom, ismétlődő motívumokkal és hangtextúrákkal, amik végigkísérik a teljes éjszakán át tartó esemény fázisait.

Erre az alkalomra To-hoz és Connell-hez Dasha Rush fog csatlakozni egy Nocturn Prelűddel, ami egy exkluzív előadás az orosz művésztől, aki felfedezi az álmok expanzív térbeli valóságát. Az ismert producer és dj, valamint a Full Panda Recordings kiadó feje kísérletező kedvét az álom időtlenségével és feledésével kapcsolatban Raster Noton kiadónál megjelent tavalyi albuma a Sleepstep (Szónikus költemények álmatlan barátaimnak / Sonar poems for My sleepless friends) és a 4DSOUND Techno is Space című amszterdami eseménysorozatán nyújtott kiváló előadása hozta meg.

Az esemény 23:30-kor kezdődik és reggel 7-ig vagy napfelkeltéig fog tartani, amikor a közönséget közös reggelire invitálják majd a térbe. Várnak mindenkit, akit érdekel ez a meditatív, minőségi, immerzív hangélmény, a NOQTURNL, ami egy ritka közösségi élmény egyéni és közös álmok lehetőségével az egyedülálló loft-térben.

4dsound_loft_650.jpg

4DSOUND presents Noqturnl with Dasha Rush, John Connell and Florence To.

Spatial Sound Institute, 1222 Budapest, Nagytétényi út 48-50.

2016. november 26.

Facebook event ITT.

Belépő: 7500 HUF / 25 EUR (Korlátozott számban és csak elővételben).

Az ár tartalmazza az alvási lehetőséget és a reggelit. Hozzatok magatokkal kényelmes öltözéket.

https://recorder.blog.hu/2016/11/20/aludj_egyutt_masokkal_es_oszd_meg_az_almaidat_noqturnl_with_dasha_rush_john_connell_and_florence_to
Aludj együtt másokkal és oszd meg az álmaidat. 4DSOUND presents NOQTURNL with Dasha Rush, John Connell and Florence To.
süti beállítások módosítása