Magyarradar – Központ Elhárítási Terror

2015.12.17. 20:05, rerecorder

a4245497356_16_1.jpg

Még D’Angelo tavalyi albuma is egy pár aszott zokninak tűnik az idei év bomba karácsonyi ajándéklemezéhez képest, amit a gimnazista dühöt fröcskölő Központ Elhárítási Terror foganatosított. „Migránsokat rugdosol / TÚL SOK VOLT A TECHNOKOL” „TÚLTOLTAM  TÚLTOLTAM / BAZMEG MEGINT TÚLTOLTAM” – nyög és üvölt a lírikus én, a hangtornádó pedig süvölt, csak süvölt. Miért imádd az internetet, ha nem ezért a debütért? Pexibit basszusgitáros mutatja be a tizenévesekből álló, a hazai zenei életben annyira hiányzó, aktuális politikai és társadalmi kérdéseket felvállaló zenekart, amelynek a napokban jelent meg bemutatkozó albuma.

0006408213_10.jpgIndulás éve: 2015.

Tagok: Böllér (gitár), Adikoi! (dob), Pexibit (basszus), Rejko (ének).

Stílus: Polgári/budapesti butapunk.

Hatások: Böiler, Kegyelemkettes, Neurotic, Rákosi, Leftöver Crack, Fidlar, alkohol.

Kiadók: Nincs.

Történet: Rejkóval egyszer nagyon ittas állapotban trágár punk nótákat ordibáltunk egy haverunk bulijában. Még ezen a bulin megírtuk a 4-6 című dalunkat. Egy idő után rendszeressé vált a pank dalszövegek, valamint a 4-6 skandálása részegen az utcán, és később beugrott, hogy Adikoi! tud dobolni, nekem meg van egy basszusgitárom. Már majdnem összeállt a banda, de valami hiányzott, úgyhogy szóltunk Böllérnek, hogy úgy akarunk zenélni, hogy nem tudunk.

Megjelenések: Turós című lemez (megjelent 2015.12.15-én).

Küldetés: Nem behányni.

Jövőkép: Novák Előd bőrtangában fog shuffle-özni revizionista dalok EDM remixeire.

Mellékprojektek: A Böllér gépeken prüntyög (vgsfri), nácihergelés, áskálódás, próba.

Szexepil: Rejko borostája, Pekszibit kiálló foga, Böllér harmadik mellbimbója (kajak), Adikoi! bipoláris, sőt tripoláris személyisége.

Legnagyobb eredmény, elismerés: Bödéhez hasonlították az alpáriságunkat.


a Turós című 11 számos, negyedórás debütalbum (Bandcampen), rajta olyan dalokkal, mint a Dögöljön meg a szélsőjobb nyeljél geczit Novák Előd, olyan sorokkal, mint a "Migránsokat rugdosol / Neked való hely a pokol", vagy olyanokkal, mint a "Nem volt jövő / Nem lesz múlt / Akasztjuk a földesúrt / De én nem várok már semmi mást / Csak a kibaszott pusztulást / TÖMEGOSZLATÁS / GYÚJTOGATÁS / HULLASZAG / RENDŐRÁLLAM", de kapott külön dalt a röszkei migrásgáncsoló operatőr vagy épp kapnak osztás a Kisképzőre járók is: 


Központ Elhárítási Terror Facebook-oldal

https://recorder.blog.hu/2015/12/17/magyarradar_kozpont_elharitasi_terror
Magyarradar – Központ Elhárítási Terror
süti beállítások módosítása