Klippremier! paMasc: Treasure

2015.12.03. 11:30, rerecorder

pamasc.jpg

A paMasc egy elektronikus popzenei duó, akik idén kezdték aktivizálódni és első klipes dalukkal rögtön szépen fel is hívják magukra a figyelmet. A Treasure ugyanis egy itthon ritkán hallhatóan kidolgozott finom elektroakusztikus popdal, amit valahol távoli rokoni szálak Jamie xx zenéjéhez fűznek.

A paMasc az énekes-szintetizátoros-producer-dalszerző Vereb Márk és a dobos-producer Katona Tamás duója, már régebb óta ismerik egymást, de igazából 2015-ben indult be a formáció, élőben is fellépnek és például a Passednek készített remix-szel már felhívták magukra a figyelmet. Most itt van első saját klipes daluk is, amely őszi melengető hangulatú, nosztalgikus szerzemény, klassz egyensúlyban vannak benne az elektronikus alapok és az akusztikus hangszerek, a dalhoz készült klip pedig kedvesen ábrázolja az élet nagy kincsét (a számot amúgy benevezték a 2016-os A Dal versenybe is).

pamasc_01.jpg

A duó így mutatja be magát: „formációnk egy szerencsés véletlen folytán alakult. A Weiner Leo Zene Művészeti Szakközépiskolában találkoztunk, ahol mind a ketten klasszikus ütőt tanulunk. Hamar kiderült, hogy nagyon egyezik a zenei ízlésünk és kis idő elteltével már azon kaptuk magunkat, hogy dolgozunk a paMasc első dalain. Formációnk alapjáraton egy elektronikus zenei élő performansz (elektronika és dob), de szeretjük megbolondítani a zenénket akusztikus hangszerekkel is. Nagyon sokfajta zenét kedvelünk, ezért nem szeretnénk bekorlátozni magunkat stílus szempontjából, és erre talán tökéletes példa a Treasure című számunk. Ez a dal egy emlék-randevúról szól és ezt próbáltuk visszaadni a klipen keresztül, reméljük, hogy sikerült.”

a Treasure című remek szerzemény és klipje: 


a paMasc Passed remixe: 


a paMasc Facebook-oldala

https://recorder.blog.hu/2015/12/03/klippremier_pamasc_treasure
Klippremier! paMasc: Treasure
süti beállítások módosítása