Klippremier! RobotDeck X Gazsi Rap Show - Hol van a pénzem?

2015.12.01. 18:30, Frontrecorder

robotdeck.jpg

Az elektronikus hiphop beatmaker RobotDeck és a rapper Gazsi Rap Show tavaly év végén kiadott egy közös EP-t, most pedig itt egy korábbi kollaborációjuk, méghozzá az első közösen felvett daluk, amely a sajátos - lassan gomolygó párás / víz alá nyomott - hangzásvilágot kultiváló producer januárra tervezett albumán kap majd helyet. A Hol van a pénzem? című számhoz nyári lazulós klip készült, benne egy különleges vasúti hajtánnyal.

A ZöldRobotMajom bagázs cloud rapet a maga módján vaporizáló zenefelelősének Felhőgép címmel jelenik meg első, nagyszabású önálló albuma, 21 számban felvonultatva a hazai underground hiphop javát. "A lemezbe tavaly február környékén vágtam bele. Több mint 10 év kihagyás után hazai cuccok terén elkezdtem belemerülni a magyar rapzenék világába. Kutakodtam, és próbáltam olyan arcokat találni, akik beérzik a különc stílusomat és vevők az új dolgokra. Ennek révén nagyon jó kis haverságok/barátságok alakultak ki, és két EP is született - RobotDeck X Gazsi Rap Show: H2O, RobotDeck X Mulató Aztékok: Kaleidoszkóp - , közben végig készült a Felhőgép, amin 21 szám lesz, olyanok közreműködésével, akikért rajongok! Januárra tervezem, nem szeretném összecsapni semmiképp sem, nem akartam töltelék számokat" - mondja a lemezről a producer.

A közreműködök között van mások mellett Zsolaa, Know, a Poormanklinik, és persze a Mulató Aztékok, illetve Gazsi Rap Show is, a vele felvett Hol van a pénzem? a harmadik klipes dal RobotDeck albumáról, a Te ki vagy? (a TheShowCrew-ból Manki aka zéessó rapjével) és a Security (melyben maga RobotDeck szövegel) után. "Ez az első közös trackem Deckkel, még a H2O előtt vettük fel, de hát az időzítés még fontosabb" - árulja el Gazsi. A dalhoz az idei Bánkitó fesztiválon forgattak videót VHS-technikával, a fiatal kortárs képzőművészeket tömörítő Csakoda csoport Helyi járat projektjének helyszínén, Bánk használaton kívüli vasútállomásán. "Épült egy hajtány, amit a síneken használtunk, még a MÁV-tól is kijöttek, mert megújult a vasútállomás és a személyforgalom. A videó agya ezúttal is Bálint Bence volt,  aki a M.U.R.Zs.I. lemezről az Addig üsd című számomat is megfilmesítette előzőleg" - meséli a képzőművész-rapper.

Íme, RobotDeck és Gazsi Pap Show legelső kollaborációjának klipje: 



ez pedig a Felhőgép album előzetese:

https://recorder.blog.hu/2015/12/01/klippremier_robotdeck_x_gazsi_rap_show_hol_van_a_penzem
Klippremier! RobotDeck X Gazsi Rap Show - Hol van a pénzem?
süti beállítások módosítása