Klippremier! Soul Surge feat KRSA: Lose It

2015.11.02. 12:00, rerecorder

soul_surge_promo.jpg

Herby Shaw dél-afrikai rapper és néhány magyar zenész között egy 2012-es kocsmai dzsemmelés során létrejött Soul Surge 2013-ban adta ki bemutatkozó EP-jét, amit idén szeptemberben követett az első nagylemez. A hiphoppal megszórt, funkos That's What's Up poplemezen közreműködött Sena és KRSA is - most az utóbbival közös dalhoz készült a kvintett első videója.

A Lose It című laza, raggabetéttel ékesített popdalhoz egy laza imidzsvideó társult, amiről a zenekar dobosa, Sánta Dániel mesélt: „Idén tavasszal a PASO-val turnéztunk a Cseh Tamás Program keretein belül. Szerettünk volna közreműködőket a lemezre, így kézenfekvő volt, hogy KRSA-t is felkérjük. Azért a Lose It lett a közös dal, mert talán ennek a stílusa áll legközelebb KRSA-hoz. A klipes számnak pedig azért választottuk a Lose Itot, mert mindenképp olyan felvételhez szerettük volna, amiben van közreműködő és a Lose It egy könnyen fogyasztható bulis dal.”

Sánta Dániel a kissé megnehezített klipforgatásról is megosztott néhány részletet: „csakúgy mint a lemez, a klip is pályázati pénzből valósult meg, így ennek volt egy leadási határideje, viszont az énekesünket, Herbyt még a nyáron gyalogosként elütötte egy autó, a bal lábát egy fém lemezzel és öt csavarral kellett rögzíteni, így muszáj volt a forgatás időpontját az utolsó pillanatra hagyni, hogy ne járjon akkora fájdalommal és egyáltalán mankó nélkül kamera elé tudjon állni. A forgatáson szerencsére minden rendben volt, és annak ellenére, hogy Herby milyen körülmények között kellett, hogy dolgozzon – a forgatásra mankóval érkezett –, nagyon jól helyt állt. A klip nem akar több lenni, mint ami. Egy színes, bulis, konfettis imidzsklip, amiben mindenki jól érzi magát. Ahogy a dal szövege is mondja: „And I don’t think we need a reason, we don’t even need a reason to lose it...” Nem kell nekünk ok, hogy kicsit megőrüljünk.”


a Lose It a Soul Surge imidzsklipje egy fülbemászó popszámhoz: 


a Soul Surge Facebook-oldala

https://recorder.blog.hu/2015/11/02/klippremier_soul_surge_feat_krsa_lose_it
Klippremier! Soul Surge feat KRSA: Lose It
süti beállítások módosítása