Nyerj jegyet az Akvárium 1. születésnapján tartandó Pantha Du Prince-buliba!

2015.03.25. 16:45, prorecorder

11008483_908179555869504_1674258899060354655_n1.jpg
Spotify-használatot most összekötheted egy kivételes szombat esti eseménnyel. Elég csak egy rövid történetet megosztanod velünk a streaming szolgáltatóval kapcsolatos pozitív élménye(id)ről, hogy egyike legyél azoknak, akik versenybe szállnak az NVC és az Akvárium által felajánlott 3x2 darab belépőért a klub 1. születésnapi zsúrjára, ahol nem más, mint a német techno nagymestere, Pantha du Prince lép fel.

A Spotify szerinted is jobbá tette a mindennapokat? Van is egy konkrét, meghatározó élményed, amivel ezt illusztrálni tudod? Akkor itt a lehetőség: csekkold a Telekom oldalát és meríts ihletet az ottani sztorikból! Ha úgy érzed, te is össze tudnál dobni egy hasonló szösszenetet, ne habozz! Cserébe ott lehetsz március 28-án az Akvárium születésnapján, ahol a germán elektronika háromtonnás bronzharanggal is kísérletező pionírja is tiszteletét teszi.

A játékban való részvételhez az alábbiakat kell tenned:  

- elküldeni a jatek@recorder.hu címre egy rövid sztorit arról, hogy miért szereted a Spotify-t (egy-két példaírás a Telekom inspiráló oldalán),

- beírni az email tárgyába, hogy TELEKOM ♥ SPOTIFY,

- lájkolni ezt a cikket, valamint a Recorder Facebook-oldalát is,

- beattendelni az eseményt,

- várni, hogy március 27-én, pénteken délután 3-kor kisorsoljuk a nevedet.

(A nyertest emailben értesítjük, a legjobb történetek a szerzővel történt egyeztetés után publikálásra kerülhetnek a Recorderen, a Telekom Egymást Inspiráljuk-oldalán és a Facebookon is.)

(X) Hallgass zenét bárhol, bármikor a Telekom Music díjcsomagokba foglalt vagy kiegészítő opcióként megvásárolható Spotify Premiummal! Részletek: telekom.hu/zene

Te biztos tudsz jobbat, mint László:

 

https://recorder.blog.hu/2015/03/25/nyerj_jegyet_az_akvarium_1_szuletesnapjan_tartando_pantha_du_prince-buliba
Nyerj jegyet az Akvárium 1. születésnapján tartandó Pantha Du Prince-buliba!
süti beállítások módosítása