Itt a Lámpagyújtogatók című kultúr sci-fi főcímdala

2015.03.06. 13:30, rerecorder

lampagy.jpg

Hogy mi az a Lámpagyújtogatók? Jó kérdés. Egy – a tervek szerint – április 22-én, A Föld napján bemutatásra kerülő magyar dokumentumfilm, amiben a negyvenkét – többnyire – zenész, előadó (és más művészek, tudósok, kutatók) interjúkon keresztül igyekszik hiteles mai képet festeni az emberiségről – egy idegen civilizációnak. A Dr. Százados Miklós által rendezett filmnek Takáts Eszter és a Pille készítette a főcímdalát.

A film sajtóanyaga szerint „egy idegen civilizáció nagy erősségű rádiójeleit észlelték Magyarországon. Maroknyi csapat kapta a megbízást, hogy elkészítsék az emberiség első filmes csillagközi üzenetét egy távoli galaxisba.” Ebben a csillagközi üzenetben sokan mások mellett Fluor TomiHarcsa Veronika, Kiss TiborKovácsovics Fruzsina, Laár András, Leskovics Gábor, Lovasi András, Lukács László, Péterfy Bori, Qka MC, Ricsi Pi, Takáts Eszter is szerephez jutott, utóbbi az alkotás főcímdalát is jegyzi.

Takáts Eszter űrüzenete a Pille formációt képviselő Fodor Dávid és Hosszú Attila masszív és méltóságteljes, elektronikus hangzásával megtámogatva. Fényes Lóránd és Francsics László asztrofotósok lenyűgöző alkotásai a klip és a film nézőit is szédítő, pszichedelikus utazásra hívják” – szól a sajtóanyag.

A TAKÁTS ESZTER BEAT BAND IS ÉPP A NAPOKBAN MUTATTA BE LEGÚJABB KLIPJÉT NÁLUNK.

A dal lyric videója: 


a film előzetes: 

 

www.facebook.com/Lampagyujtogatok 

 

Címkék: pille takáts eszter
https://recorder.blog.hu/2015/03/06/itt_a_lampagyujtogatok_cimu_kultur_sci-fi_focimdala
Itt a Lámpagyújtogatók című kultúr sci-fi főcímdala
süti beállítások módosítása